%
  • € 10,-
  • € 2.000,-

Nepal Express ism Wereldsolidariteit

  • Looptijd: van 29 oktober 2018 tot 31 december 2019
Doneer nu

Kim Debruyne

  • Wingene
  • 29 jaar
  • vrouw
  • 29/10/2018
  • 09/11/2018
  • € 10,-

Nepal Express ism Wereldsolidariteit

Actie Kim

Lieve iedereen.

In het najaar van 2019 krijg ik de kans om samen met Wereldsolidariteit naar Nepal te reizen. Geen toeristische trektocht, maar een inleefreis in het land en de cultuur van de Nepalezen. Een ervaringsreis die me de kans biedt de cultuur en de mensen van binnenuit te leren kennen. En laat dat nu net de manier zijn waarop ik het liefst reis. De échtheid van een land mogen ontdekken. We bezoeken steden, tempels, nationale parken. Maar we maken ook kennis met het leven zelf. Het leven van de sherpa's en de fabrieksarbeiers. Zo zullen we samenwerken met pottenbakkers, logeren we enkele dagen bij een gastgezin, ervaren het uitdagende transport daar in de regio,... Een ware onderdompeling en een reis naar mijn hart.

Daarvoor engageer ik me, net zoals iedere deelnemer, om minstens 2000 euro te verzamelen als steun voor GEFONT en NTUC, partners van Wereldsolidariteit in Nepal. Zij zetten zich in voor een leefbaar loon, voor goede gezondheidszorg, voor sociale bescherming voor iedereen. Zodat ook de meest kwetsbaren onder hen een menswaardig leven krijgen, in goede omstandigheden kunnen werken en naar de dokter kunnen wanneer nodig.

Om aan het geld te geraken doe ik verschillende acties. Verrassingspakketjes voor de feestdagen, gesponsorde wandelingen, en deze pagina.

Wie meer info wil kan me contacteren via mail (kimm.debruyne@gmail.com) of via de fb-pagina met mijn andere acties (deze gaat in vanaf 5 november, fb: WSM Nepal Express - Kim gaat naar Nepal)

Liefs!

Deel deze pagina:

Wereldsolidariteit-Solidarité Mondiale vzw

Wereldsolidariteit-Solidarité Mondiale vzw logo

Le texte français suit

Wereldsolidariteit wil waardig werk en sociale bescherming voor iedereen, overal in de wereld. Dat betekent: een job in ruil voor een leefbaar loon, toegang tot gezondheidszorg voor iedereen en een goede sociale bescherming voor wie niet kan werken. Wereldsolidariteit steunt daarom vakbonden, vrouwenorganisaties, jongeren- en ouderenbewegingen, mutualiteiten en coöperaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Samen met sociale bewegingen in België vormen zij een internationaal netwerk waar solidariteit echt telt. Als mensen door zich te verenigen voor hun rechten kunnen opkomen, bouwen ze samen aan hun toekomst en aan een sociaal rechtvaardige, inclusieve samenleving. Samen sta je sterker. En daar wordt iedereen beter van. www.wereldsolidariteit.be

Solidarité Mondiale veut un travail décent et une protection sociale pour tout le monde, partout dans le monde. Cela veut dire : un emploi en échange d’un salaire décent, l’accès à des soins de santé pour tou(te)s et une bonne protection sociale pour ceux qui ne sont pas en mesure travailler. Pour atteindre cet objectif Solidarité Mondiale soutient des syndicats, des organisations de femmes, de jeunes et d’aînés, des mutuelles et des coopératives en Afrique, Asie et Amérique Latine. Avec les mouvements sociaux en Belgique, ceux-ci forment un réseau international où la solidarité compte vraiment. Quand les personnes peuvent s’unir pour défendre leurs droits, ils travaillent ensemble à leur avenir et à une société juste et inclusive. Ensemble, nous sommes plus forts, toutes et tous. www.solmond.be

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

  1. € 10,-18-03-2019anoniem

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Kim Debruyne


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciëren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!