%
  • € 0,-
  • € 1.000,-

Steun de slachtoffers van de Volcán de Fuego

  • Looptijd: van 11 juni 2018 tot 31 juli 2018
Doneer nu

Tumbador Vzw

  • onbekend
  • -
  • 11/06/2018
  • 18/06/2018
  • € 0,-

Steun de slachtoffers van de Volcán de Fuego

Help Guatemala herstellen van de vulkaanuitbarsting

Op 3 juni jongstleden werd Guatemala getroffen door de ergste vulkaanuitbarsting sinds 1929. Zeker 109 mensen lieten het leven en 300 anderen raakten gewond toen de Volcán de Fuego (Vuurvulkaan) plots uitbarstte. Tijdens de daaropvolgende dagen, terwijl de reddingswerken in volle gang waren, volgden nog drie uitbarstingen. Hel dorpen werden overspoeld door lava en hete vulkanische as, minstens 200 mensen zijn nog vermist en aangezien de vruchtbare grond van de vulkaan dichtbevolkt was, werden duizenden mensen geëvacueerd. 

Ons project in Guatemala, Asociación Gissell, heeft een inzaelactie op poten gezet. Wij vanuit Tumbador willen hier graag aan steentje toe bijdragen en doen een financiële bijdrage. Wil je zélf een steentje bijdragen, dan kan dat via deze inzamelactie.

 Meer info: https://www.facebook.com/AsociascionGissell

Deel deze pagina:

Tumbador VZW

Tumbador VZW logo

Tumbador vzw zorgt voor revalidatie en opleiding van personen met een handicap (PmH) in Guatemala en Peru. Wij doen dat door vrijwillige kinesitherapeuten naar ginder te sturen om er te werken met personen met een handicap. Onze vrijwilligers analyseren de noden, leiden lokaal medisch personeel op en zien erop toe dat de in België ingezamelde fondsen goed worden besteed.

Dat Tumbador vzw is neergestreken in Guatemela en Peru is geen toeval. Deze landen hebben immers een enorme achterstand op het vlak van gehandicaptenzorg en revalidatie. In ontwikkelingslanden hebben personen met een handicap vaak geen kansen. Ze worden door de overheid aan hun lot overgelaten en zijn veroordeeld tot een leven zonder toekomst. Tumbador vzw wil deze mensen in de eerste plaats revalidatie aanbieden, maar hen ook de kans geven om te studeren, mensen te leren kennen, te sporten, uitstappen te maken. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de begeleiding van de familie zodat zij thuis beter leren omgaan met hun kind. Kortom: wij willen hen een kans geven om te werken aan hun sociale integratie.

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

Geen donaties

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Tumbador Vzw


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciëren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!