%
 • € 160,-
 • € 50,-

10 miles

Doneer nu

Evy Vertonghen

 • onbekend
 • -
 • 06/02/2019
 • 06/02/2019
 • € 160,-

10 miles

Trias

Op 28 april loop ik de 10 miles door Antwerpen om Salvadoraanse onderneemsters te steunen.

Door mee te sponsoren help je kwetsbare vrouwen op eigen benen staan. Met 50 € kan één onderneemster een leertraject volgen met een ervaren zaakvoerster die al met succes een bedrijf opgestart heeft.Meer info: https://www.trias.ngo/nl/over-trias/missie-en-visie

Deel deze pagina:

Loop met Trias de Antwerp 10 Miles / Short Run

Loop met Trias de Antwerp 10 Miles / Short Run fotoSalvadoraanse onderneemsters steunen terwijl je door Antwerpen loopt. Het kan! Loop op zondag 28 april 2019 samen met Trias de 10 Miles of de Short Run (5 km) in Antwerpen. Door je te laten sponsoren, help je kwetsbare vrouwen op eigen benen staan. Met 50 euro kunnen wij één onderneemster een mentoringtraject aanbieden. Lees meer..

Trias

Trias logo

Iedereen heeft dromen, toch? De meeste mensen op onze planeet krijgen echter geen kansen om hun ambities waar te maken. Ze stuiten op zoveel hindernissen dat elke droom verzandt in frustratie. TRIAS is gespecialiseerd in het uit de weg ruimen van obstakels voor ondernemende mensen.

In Azië, Afrika en Latijns-Amerika bundelen we de krachten van vier miljoen familiale boeren en kleine ondernemers in sterke organisaties. Met onze steun verwerven ze toegang tot kennis, krediet en afzetmarkten. Alles wat een kleine ondernemer nodig heeft om zijn project rendabel te maken.

TRIAS zorgt ervoor dat ondernemende mensen hun gezinsinkomen kunnen verhogen. Daardoor kunnen ze niet alleen hun kinderen naar school sturen en de doktersrekening betalen. Deze mensen herwinnen hun zelfvertrouwen en bloeien helemaal open. Wat is er mooier dan (kansarme) mensen te helpen bij de verwezenlijking van hun dromen?

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 100,-27-04-2019Brasserie de schandpaal
 2. € 10,-26-04-2019N. Vertonghen
  Run, Evy, Run! -Forrest Gump
 3. € 35,-25-04-2019R. Vertonghen
  uitlopen evytje das het belangrijkste
 4. € 10,-08-02-2019Ellen Defrancq BVBA
  :-)
 5. € 5,-08-02-2019J. Christiaenssen
  Veel succes met lopen!

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Evy Vertonghen


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciëren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!