%
  • € 0,-
  • € 50,-

20 km tegen armoede

Doneer nu

Marie-Paule Messens

  • onbekend
  • -
  • 22/02/2018
  • -
  • € 0,-

20 km tegen armoede

Dit jaar loop ik de 20km door Brussel in de ploeg van ATD Vierde Wereld. Het geld dat ATD Vierde Wereld dit jaar inzamelt gaat naar hun presentieproject bij mensen in armoede. Via huisbezoeken of korte gesprekken op straat wordt de basis gelegd voor een langdurige relatie. Vertrekkend vanuit de krachten van de mensen zelf zet ATD Vierde Wereld samen met hen stappen voor een waardig en beter leven.Meer info: http://www.atd-vierdewereld.be

Deel deze pagina:

ATD Vierde Wereld Belgiƫ / ATD Quart Monde Belgique

ATD Vierde Wereld België / ATD Quart Monde Belgique logo

Le Mouvement ATD Quart Monde est un mouvement international, ouvert à toutes les convictions religieuses ou politiques. Il a été fondé en 1957 par Joseph Wresinski et les familles d'un camp de sans abri de la région parisienne. Á l'école des plus pauvres, et avec eux, il cherche à libérer l'humanité de la misère et invite chacun à rejoindre le combat des plus pauvres pour que chacun mène une vie digne. De Internationale Beweging ATD Vierde Wereld is een niet-gouvernementele organisatie (NGO) voor armoedebestrijding. Ze is niet gebonden aan een geloofsovertuiging of levensbeschouwing. Ze werd in 1957 door Joseph Wresinski opgericht samen met de inwoners van een sloppenwijk in de Parijse agglomeratie. Omdat Joseph Wresinski zelf in armoede opgroeide had hij een eigen kijk en inzicht in de realiteit van armoede en de wijze waarop ze kan worden bestreden: met de armsten zelf en vanuit hun ervaringen en kennis.

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

Geen donaties

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Marie-Paule Messens


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!