%
  • € 35,-
  • € 50,-

5 km sponsoring

  • Looptijd: van 7 februari 2019 tot 30 april 2019
Doneer nu

Ellen Defrancq

  • onbekend
  • -
  • 07/02/2019
  • 11/02/2019
  • € 35,-

5 km sponsoring

Wij sponsoren Trias, een organisatie die vrouwen in derde wereld landen micro-kredieten verstrekt.

Team leden:

Geen leden gekoppeld

Deel deze pagina:

Trias

Trias logo

Iedereen heeft dromen, toch? De meeste mensen op onze planeet krijgen echter geen kansen om hun ambities waar te maken. Ze stuiten op zoveel hindernissen dat elke droom verzandt in frustratie. TRIAS is gespecialiseerd in het uit de weg ruimen van obstakels voor ondernemende mensen.

In Azië, Afrika en Latijns-Amerika bundelen we de krachten van vier miljoen familiale boeren en kleine ondernemers in sterke organisaties. Met onze steun verwerven ze toegang tot kennis, krediet en afzetmarkten. Alles wat een kleine ondernemer nodig heeft om zijn project rendabel te maken.

TRIAS zorgt ervoor dat ondernemende mensen hun gezinsinkomen kunnen verhogen. Daardoor kunnen ze niet alleen hun kinderen naar school sturen en de doktersrekening betalen. Deze mensen herwinnen hun zelfvertrouwen en bloeien helemaal open. Wat is er mooier dan (kansarme) mensen te helpen bij de verwezenlijking van hun dromen?

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

  1. € 25,-08-02-2019B. Van de Ven
  2. € 10,-07-02-2019Sara Cockx bvba

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Ellen Defrancq


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!