%
  • € 50,-
  • € 500,-

Bram de marathonman

Doneer nu

Bram Vogels

  • 31 jaar
  • man
  • 27/12/2017
  • 19/02/2018
  • € 50,-

Bram de marathonman

De uitdaging en het meditatieve karakter van het ultralopen inspireerden Bram om steeds meer en sneller te gaan lopen. Zo werd hij een van de jongste Belgische ultralopers en sindsdien is hij regelmatig op het podium van verschillende grote en kleine trails in de Ardennen verschenen, vele onvergetelijke ervaringen rijker.

Tijdens zijn vakanties in de bergen daagt hij zichzelf graag uit op smalle paadjes en begin juni 2016 liep hij de prachtige trailetappe van de eerste Ortler Mountain Challenge for ALS in de Alpen, een evenement dat Up 4 Running ten volle steunt en een jaarlijkse traditie in de maak. Zo heeft Bram de nodige kennis en ervaring om jou ook tot het uiterste te laten gaan en het plezier van hardlopen en trailrunning te laten ontdekken.

Bram heeft zich binnen het OMC team toegelegd op het organiseren van het loopgebeuren. Zijn ervaring en enthousiasme maken van hem de juiste persoon op de juiste plaats.

 Meer info: http://www.up4running.be

Deel deze pagina:

Een hart voor ALS vzw

Een hart voor ALS vzw logo

Een hart voor ALS ® is een onafhankelijke vzw met een duidelijke focus: fondsenwerving ten voordele van het wetenschappelijk onderzoek naar ALS.

Katrien Asselbergh (Secretaris): “De beslissing om te starten met fondsenwerving, kwam recht uit het hart, vandaar ook de naam ‘Een hart voor ALS®’. Onze vzw moest uitblinken in transparantie, dit is dan ook de reden waarom we in 2013 beslist hebben een fonds op te richten aan de KU Leuven. Alle giften gaan integraal naar het fonds en gaan van daaruit naar het onderzoeksteam van Prof. Wim Robberecht en Prof. Philip Van Damme, wereldauthoriteiten op vlak van ALS onderzoek."

Het Hart voor ALS Fonds, onderdeel van het Leuvens Universiteitsfonds

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

  1. € 50,-22-06-2018Running Man
    run!

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Bram Vogels


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!