%
 • € 3.100,-
 • € 2.340,-

Caminando Back on Track

Doneer nu

Evelyne Vandercasseyen

 • Brakel
 • onbekend
 • vrouw
 • 03/05/2018
 • 05/07/2018
 • € 3.100,-

Caminando Back on Track

Deze zomer gaat Evelyne samen met haar 18-jarige zoon Anton de pelgrimstocht van Saint Jean Pied de Port naar Santiago de Compostela en daarna verder naar Fistera en Muxia stappen. De tocht is voor haar niet alleen een sportieve challenge, maar eveneens een manier om het één en ander los te laten; een tocht ook naar binnen, om uit te vissen hoe ze haar leven nog verder "back on track" kan krijgen; op een ander level weliswaar als het zuiver fysische en cognitieve waarvoor ze vorig jaar deelnam aan de Back on Track-Challenge, maar ook een vorm van Back on Track. Tevens wil ze als ex-borstkankerpatiënte met deze tocht graag aandacht vragen voor het belang van de begeleiding van kankerpatiënten en hun naasten, ook na de behandeling en vooral hoopt ze geld te kunnen inzamelen voor het Back on Track-fonds Thomas Van der Plaetsen. Kanker laat diepe littekens na, op alle vlakken, maar mede dank zij de initiatieven die gesteund werden door het Back on Track-fonds, staat Evelyne nu krachtiger in het leven dan ooit tevoren en daar is ze dankbaar voor. Om die reden en omdat ze graag iets wil terug doen, wil ze graag van hun voettocht een gesponsorde tocht maken. Het streefbedrag staat voor het totaal aantal kilometers die gaan gestapt worden: Anton en Evelyne stappen elk 790km naar Compostela. De andere leden van het gezin stappen de laatste 100km mee = 400km. Vanuit Compostela stappen 2 vriendinnen mee naar 'het einde van de wereld' = 360km. Volg ook onze vlog en onze blog.Meer info: http://caminandobackontrack.blogspot.com

Deel deze pagina:

Fonds back on track 2018

Fonds back on track 2018 fotoHet Fonds Back on Track wil leven met en na kanker verbeteren door in te zetten op bijkomende supportieve zorgen zoals psychosociale begeleiding, revalidatieprogramma s en andere initiatieven met als doel de zware behandelingen waar mogelijk te verlichten. Lees meer..

Koning Boudewijnstichting - Fondation Roi Baudouin

Koning Boudewijnstichting - Fondation Roi Baudouin logo

Samen werken aan een betere samenleving
De Koning Boudewijnstichting heeft als opdracht bij te dragen tot een betere samenleving. De Stichting is in België en Europa een actor van verandering en innovatie in dienst van het algemeen belang en van de maatschappelijke cohesie. Ze zet zich in om een maximale impact te realiseren door de competenties van organisaties en personen te versterken. Ze stimuleert doeltreffende filantropie bij personen en ondernemingen. De Koning Boudewijnstichting is een stichting van openbaar nut. Ze werd opgericht in 1976, toen Koning Boudewijn 25 jaar koning was.

Agir ensemble pour une société meilleure
La Fondation Roi Baudouin a pour mission de contribuer à une société meilleure. La Fondation est, en Belgique et en Europe, un acteur de changement et d’innovation au service de l’intérêt général et de la cohésion sociale. Elle cherche à maximiser son impact en renforçant les capacités des organisations et des personnes. Elle encourage une philanthropie efficace des particuliers et des entreprises. La Fondation Roi Baudouin est une fondation d’utilité publique. Elle a été créée en 1976, à l'occasion des 25 ans de règne du roi Baudouin.

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 600,-10-12-2018Soroptimist Gent-Scaldilys vzw
 2. € 40,-03-12-2018T. Bulckaen
  Chapeau voor iedereen !!!
 3. € 40,-28-08-2018Brusselman Nele bvba
 4. € 50,-21-08-2018B. Opsomer
  Bernard en Marieke, Hospitaleros in Los Arcos. Proficiat met je tocht
 5. € 50,-14-08-2018Jovi NV
 6. € 50,-06-08-2018L. Geldhof
 7. € 40,-03-08-2018I. Minnebo
 8. € 50,-02-08-2018J. Vanhauwere
 9. € 50,-25-07-2018S. Ceulemans
  nu je de vijftig bereikt hebt..., een duwtje in de rug! Van harte proficiat met je verjaardag! Pelgrimsgroeten, Sigrid en Philippe
 10. € 50,-16-07-2018Garage Vande Putte
  Heel veel succes Evelyne en Anton! Wij duimen voor jullie!
Meer donaties tonen

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Evelyne Vandercasseyen


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!