%
  • € 0,-
  • € 500,-

CAW Halle-Vilvoorde stapt de dodentocht

Doneer nu

Karen Elskens

  • onbekend
  • vrouw
  • 13/01/2016
  • 08/05/2018
  • € 0,-

CAW Halle-Vilvoorde stapt de dodentocht

Er zitten enkele wandelaars in het CAW. Sommigen gaan hier ver in. Deze bikkels zullen de dodentocht wandelen. Elke CAW-sympathisant kan meestappen voor CAW Halle-Vilvoorde en zich laten sponsoren voor de volle 100km of een bedrag per gewandelde kilometer. Het geld dat wordt ingezameld wordt gebruikt voor de aankoop van kinderspeelgoed en -meubilair. Kindvriendelijke gespreksruimtes zorgen ervoor dat ook ouders rustig hun verhaal kunnen doen op het CAW. Meer info: http://www.cawhallevilvoorde.be

Team leden:

Geen leden gekoppeld

Deel deze pagina:

CAW Halle-Vilvoorde

CAW Halle-Vilvoorde logo

Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) helpt mensen met al hun vragen en problemen die te maken hebben met welzijn. Je kan bij ons terecht met elke vraag. Een moeilijke relatie. Persoonlijke problemen. Financiële, administratieve, juridische of materiële problemen. Problemen in je gezin, familie of buurt,... We bieden ook hulp aan slachtoffers van geweld en misbruik, slachtoffers en betrokkenen van verkeersongevallen en misdrijven.

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

Geen donaties

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Karen Elskens


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!