%
 • € 85,-
 • € 75,-

De halve bosmarathon van Buggenhout

 • Looptijd: van 16 september 2017 tot 24 september 2017
Doneer nu

Axel Cops

 • onbekend
 • -
 • 16/09/2017
 • 19/09/2017
 • € 85,-

De halve bosmarathon van Buggenhout

Een halve marathon voor Avalon :)

Beste vrienden, 

Avalon is een opvangcentrum waar mensen met een beperking terecht kunnen en ondersteuning krijgen. Uit respect en bewondering daarvoor vraag ik jullie om een kleine gift te doneren aan deze fantastische organisatie. Alvast bedankt namens mezelf en Avalon. 

Axel Cops

Deel deze pagina:

Avalon vzw

Avalon vzw logo

Vzw Avalon is in 1998 opgericht met als voornaamste doel "de oprichting en uitbating van diensten voor volwassen personen met motorische beperkingen, die niet meer binnen een zelfstandige woonformule kunnen functioneren."

De vzw wil daarnaast ook allerlei initiatieven nemen die kunnen bijdragen tot de maatschappelijke integratie van bovenvermelde doelgroep.

De gemeenschappelijke woonvoorziening biedt plaats aan 30 bewoners. Opname kan vanaf de leeftijd van 18 jaar tot maximum 65 jaar.

Elke bewoner heeft een individuele kamer die hij naar eigen wens mag inrichten. De voorziening is volledig rolstoeltoegankelijk ingericht met automatische deuren, een gesofisticeerd oproepsysteem, een ruime lift,  schakelaars op rolstoelhoogte, aangepast sanitair enz... Op de benedenverdieping bevindt zich een gemeenschappelijke leef- en woonruimte die ook voor de maaltijden wordt gebruikt. Om het huiselijke karakter van de voorziening te bevorderen, worden de maaltijden zoveel mogelijk in eigen beheer klaargemaakt.Avalon biedt haar bewoners ook 24 u op 24 u gespecialiseerde verzorging én individuele ondersteuning of begeleiding. Een individuele begeleider kan ongeveer 1 uur per week besteden aan begeleiding of ondersteuningstaken.

Avalon is door het VAPH erkend als vergunde zorgaanbieder (VZA).

Sinds 2015 biedt Avalon ook de mogelijkheid tot kortdurende woon-en dagondersteuning en rechtstreeks toegankelijke hulp (RTH).

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 10,-23-09-2017N. Clincke
 2. € 10,-18-09-2017A. Cops
 3. € 25,-18-09-2017S. Van assche
 4. € 40,-18-09-2017T snoep-o-theekje
  Mooi initiatief voor een centrum met een hart voor mensen !

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Axel Cops


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!