%
 • € 105,-
 • € 500,-

Do the Home run 20km door Brussel

Doneer nu

Manon Bosmans

 • onbekend
 • -
 • 12/03/2018
 • 15/03/2018
 • € 105,-

Do the Home run 20km door Brussel

Samen met Straatverplegers

Hallo iedereen,

Ik ben laatstejaarsstudente communicatie en ik heb ervoor gekozen om mijn stage te doen bij Straatverplegers.
Wat doet Straatverplegers?
Wat doen ze niet dat is de vraag! In het kort gezegd, gaan ze de straat op om daklozen personen op te sporen, aan te spreken, vertrouwen op te bouwen en om zorg aan te bieden. Daarnaast begeleiden ze de daklozen personen naar een duurzame woning. Ik sta er nog steeds van versteld, hoe ze dit voor elkaar krijgen, een dikke chapeau voor het team!

En ieder jaar doet de vzw mee aan de 20km door Brussel. Dit jaar lopen ze onder het motto ‘Do the Home run samen met Straatverplegers’. Ik zal hier ook aanwezig zijn, maar dan wel om te supporteren en niet om te lopen. ;) Ons doel is om een som van maar liefst 15 000 euro bij elkaar te verzamelen, het bedrag dat nodig is om een dakloze persoon te herhuisvesten.

Daarom vraag ik JULLIE hulp! Laat je goed hart zien en help mij om geld bij elkaar te verzamelen voor de vzw! Ik reken op jullie.
Want, wij geloven dat het mogelijk is om een eind te maken aan de dakloosheid in Brussel!

Deel deze pagina:

Infirmiers de rue / Straatverplegers

Infirmiers de rue / Straatverplegers logo

Ensemble, mettons fin au sans-abrisme!

Infirmiers de rue est une organisation médico-sociale convaincue que la fin du sans-abrisme à Bruxelles est possible. Nous accompagnons les personnes sans-abri les plus vulnérables de la rue jusqu'à leur réinsertion dans un logement où elles pourront rester sur le long terme.

L'hygiène et la valorisation des ressources de ces personnes sont nos principaux outils de travail.

Nous servons d'intérmédaires entre les personnes sans-abris et les structures existantes afin de les reconnecter à un réseau.

Infirmiers de rue donne également des formations sur les thème de l'hygiène et la précarité, et diffuse des outils (plan des fontaines d'eau potable et toilettes publiques de Bruxelles, etc.).

 

Samen maken we een eind aan dakloosheid!

Straatverplegers vzw is een medisch-sociale organisatie die er van overtuigd is dat het mogelijk is dakloosheid in Brussel te beëindigen. We begeleiden de meest kwetsbare daklozen, van de straat naar een duurzame huisvesting.

Aandacht voor hygiëne en hen begeleiden bij het herontdekken van hun capaciteiten, zijn daarbij onze voornaamste instrumenten.

We stellen ons op als tussenpersoon tussen de daklozen en de talrijke sociale voorzieningen, zodat ze terug aansluiting vinden bij een sociaal opvangnet.

Straatverplegers geeft ook opleidingen aan hulpverleners over het belang van hygiëne en de context van bestaansonzekerheid. We verspreiden instrumenten als het plan van de waterfonteintjes en openbare toiletten in Brussel.

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 25,-08-04-2018anoniem
 2. € 10,-25-03-2018S. Dauwe
  Straatverplegers met de actie Do the home run 20km door Brussel .
 3. € 25,-21-03-2018S. Marien
  Veel succes met de run
 4. € 40,-14-03-2018C. Maillard
 5. € 5,-13-03-2018E. Mertens

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Manon Bosmans


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!