%
 • € 250,-
 • € 400,-

DOTO2016

 • Looptijd: van 17 augustus 2016 tot 31 augustus 2016
Doneer nu

Conny Van Zaelen

 • Breendonk
 • 46 jaar
 • vrouw
 • 17/08/2016
 • 17/08/2016
 • € 250,-

DOTO2016

Dodentocht 2016 Conny

Een warme oproep ..... Zoals sommigen van jullie ondertussen al weten neem ik dit jaar voor de allereerste keer deel aan de DODENTOCHT! Call me crazy maar dat is nu net de hele dodentocht ;-) Trouwens ik met meer dan 10.000 andere crazy people :-D Ik heb zo een flauw vermoeden dat ik het af&toe een beetje zwaar ga krijgen ..... Daarom deze warme oproep dus, ik kan jullie hulp gebruiken; jullie gezelschap, misschien wat gedeelde km's, aanmoedigingen zijn van harte welkom maar nog meer in het bijzonder wil ik mij inzetten voor het goede doel, onze welbekende CASA Herbalife, deze zet zich al jarenlang in voor minderbedeelde & kansarme kinderen ...... Ik heb de Belgische Casa al enkele keren mogen bezoeken & ze leveren daar echt prachtig werk <3 Dus bij deze ; lieve sponsors gezocht die een kleine of grotere bijdrage willen leveren om mij extra te motiveren om het tot een goed einde te brengen !!!!! Vanaf 40€ krijgen jullie een fiscaal attest, maar de kleintjes zijn zeker ook meer dan welkom !!!! Alone we can do so little, together we can raise alot ....... Jullie krijgen alvast mijn eeuwige dankbaarheid !
Conny xxx

Deel deze pagina:

Pedagogisch Centrum Wagenschot

Pedagogisch Centrum Wagenschot logo

Pedagogisch Centrum Wagenschot vzw biedt begeleiding, behandeling, training en beroepsopleiding voor jongeren met emotionele en gedragsstoornissen, al dan niet in combinatie met een mentale beperking.  De organisatie beheert drie voorzieningen, een school en twee Multifunctionele Centra die met elkaar samenwerken.

De school biedt beroepsonderwijs. De Multifunctionele Centra (MFC) bieden hulpverlening voor jongeren die er verblijven, dagopvang genieten, of thuis begeleid worden of ook schoolvervangende dagopvang.  Dit alles wordt erkend en gesubsidieerd door Het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap.

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 100,-22-08-2016G. Van Hemelrijck
 2. € 50,-17-08-2016Herbaleen
  Voor Conny van zaelen voor de dodentocht
 3. € 100,-17-08-2016Onafhankelijk Herbalife Member

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Conny Van Zaelen


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!