%
 • € 100,-
 • € 1.000,-

Dromen krijgen kansen in Tanzania

 • Looptijd: van 17 november 2017 tot 4 december 2017
Doneer nu

Benedict Verbrugge

 • onbekend
 • -
 • 17/11/2017
 • -
 • € 100,-

Dromen krijgen kansen in Tanzania

Van 27 november met 4 december reis ik samen met een toffe bende van CD&V naar Tanzania. Ter plaatse bezoeken we projecten van Trias. Deze Vlaamse ontwikkelingsorganisatie verbindt en versterkt familiale ondernemers. Zodat ze voor het eerst in hun leven een kans krijgen om eenvoudige dromen waar te maken. Help me alsjeblieft om in totaal 1.000 euro te verzamelen voor ondernemende mensen in Tanzania die keihard werken om een stapje vooruit te geraken in hun leven!Meer info: http://www.trias.ngo/nl/wereldwijd/tanzania

Deel deze pagina:

Trias

Trias logo

Iedereen heeft dromen, toch? De meeste mensen op onze planeet krijgen echter geen kansen om hun ambities waar te maken. Ze stuiten op zoveel hindernissen dat elke droom verzandt in frustratie. TRIAS is gespecialiseerd in het uit de weg ruimen van obstakels voor ondernemende mensen.

In Azië, Afrika en Latijns-Amerika bundelen we de krachten van vier miljoen familiale boeren en kleine ondernemers in sterke organisaties. Met onze steun verwerven ze toegang tot kennis, krediet en afzetmarkten. Alles wat een kleine ondernemer nodig heeft om zijn project rendabel te maken.

TRIAS zorgt ervoor dat ondernemende mensen hun gezinsinkomen kunnen verhogen. Daardoor kunnen ze niet alleen hun kinderen naar school sturen en de doktersrekening betalen. Deze mensen herwinnen hun zelfvertrouwen en bloeien helemaal open. Wat is er mooier dan (kansarme) mensen te helpen bij de verwezenlijking van hun dromen?

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 100,-04-12-2017anoniem
  Mooi initiatief ! Van harte.

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Benedict Verbrugge


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!