%
 • € 110,-
 • € 100,-

Dwars door de muur in Brugge

Doneer nu

Koen Symons

 • onbekend
 • -
 • 14/03/2018
 • 25/04/2018
 • € 110,-

Dwars door de muur in Brugge

Samen met mijn meisjes lopen voor het goeie doel. Voor kwetsbare jongeren in Tanzania. Wie geeft ons een duwtje in de rug?

Deel deze pagina:

Dwars door Brugge

Dwars door Brugge fotoJongeren in Tanzania steunen terwijl je door de Brugse binnenstad loopt. Het kan! Loop op zondag 13 mei 2018 samen met het Trias-team Dwars door Brugge. Door je te laten sponsoren, help je kwetsbare jongeren op eigen benen staan. Met 50 euro kunnen wij één jonge ondernemer actief begeleiden bij het opstarten van een eigen zaak. Lees meer..

Trias

Trias logo

Iedereen heeft dromen, toch? De meeste mensen op onze planeet krijgen echter geen kansen om hun ambities waar te maken. Ze stuiten op zoveel hindernissen dat elke droom verzandt in frustratie. TRIAS is gespecialiseerd in het uit de weg ruimen van obstakels voor ondernemende mensen.

In Azië, Afrika en Latijns-Amerika bundelen we de krachten van vier miljoen familiale boeren en kleine ondernemers in sterke organisaties. Met onze steun verwerven ze toegang tot kennis, krediet en afzetmarkten. Alles wat een kleine ondernemer nodig heeft om zijn project rendabel te maken.

TRIAS zorgt ervoor dat ondernemende mensen hun gezinsinkomen kunnen verhogen. Daardoor kunnen ze niet alleen hun kinderen naar school sturen en de doktersrekening betalen. Deze mensen herwinnen hun zelfvertrouwen en bloeien helemaal open. Wat is er mooier dan (kansarme) mensen te helpen bij de verwezenlijking van hun dromen?

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 50,-08-05-2018K. Symons
 2. € 10,-07-05-2018L. Vandierendonck
  Go go go, team Symons!!
 3. € 40,-05-05-2018I. Lindemans
  Succes aan heel de bende, men zegge het voort
 4. € 10,-25-04-2018E. Verbist
  Die 15 km doe jij wel heen en terug hé :-)

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Koen Symons


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciëren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!