%
 • € 25,-
 • € 200,-

Een Pajotter loopt 40 x de 20 km door Brussel

Doneer nu

Dominique Foubert

 • Tollembeek
 • 71 jaar
 • man
 • 16/05/2015
 • 08/05/2019
 • € 25,-

Een Pajotter loopt 40 x de 20 km door Brussel

in solidariteit met de Vierde Werelf

De 19 mei 2019 zal ik voor de vertigste keer de 20 km door Bruxelles lopen en voor de vijftiende keer in solidariteit met de ATD Vierde Wereld.

 

ATD Vierde Wereld heeft giften nodig om haar acties te kunnen voeren. Giften kunnen ook overgeschreven worden aan ATD Vierde Wereld België vzw op rekeningnr. IBAN BE89 0000 7453 3685 (BIC : BPOTBEB1) met vermelding “GIFT 20 KM door Brussel steun aan Dominique Foubert”.

Giften waarvan de som gedurende een jaar minstens 40 € bedraagt, geven recht op een fiscaal attest (Erkenning door het Ministerie van Financiën sinds 1979

 Meer info: https://atd-vierdewereld.be/onze-acties-2

Deel deze pagina:

20 km tegen armoede met ATD Vierde Wereld - Editie 2019

20 km tegen armoede met ATD Vierde Wereld - Editie 2019 fotoATD Vierde Wereld neemt ook dit jaar deel aan de 20 km door Brussel! Het geld dat we dit jaar voor de 20 km door Brussel ophalen gaat naar ons presentieproject bij mensen in armoede. Lees meer..

ATD Vierde Wereld Belgiƫ / ATD Quart Monde Belgique

ATD Vierde Wereld België / ATD Quart Monde Belgique logo

Le Mouvement ATD Quart Monde est un mouvement international, ouvert à toutes les convictions religieuses ou politiques. Il a été fondé en 1957 par Joseph Wresinski et les familles d'un camp de sans abri de la région parisienne. Á l'école des plus pauvres, et avec eux, il cherche à libérer l'humanité de la misère et invite chacun à rejoindre le combat des plus pauvres pour que chacun mène une vie digne. De Internationale Beweging ATD Vierde Wereld is een niet-gouvernementele organisatie (NGO) voor armoedebestrijding. Ze is niet gebonden aan een geloofsovertuiging of levensbeschouwing. Ze werd in 1957 door Joseph Wresinski opgericht samen met de inwoners van een sloppenwijk in de Parijse agglomeratie. Omdat Joseph Wresinski zelf in armoede opgroeide had hij een eigen kijk en inzicht in de realiteit van armoede en de wijze waarop ze kan worden bestreden: met de armsten zelf en vanuit hun ervaringen en kennis.

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 25,-08-05-2019anoniem
  go Dominique

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Dominique Foubert


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!