%
 • € 740,-
 • € 1.000,-

Een tocht op wieltjes

Doneer nu

Joyce Lefevre

 • Deurne
 • 29 jaar
 • vrouw
 • 09/04/2016
 • 13/06/2017
 • € 740,-

Een tocht op wieltjes

De dodentocht van Bornem

Na vorig jaar een jaartje overgeslaan te hebben, sta ik vrijdag 11 augustus'17 voor een 3de een laatste keer aan de start van de dodentocht, 100 km van Bornem voor de VZW Tumbador. Ik hoop voor deze vzw die zich inzet voor revalidatie en opleiding van personen met een handicap in Guatemala en Peru, nog een laatste keer de dodentocht uit te rollen en hierdoor centjes in te zamelen. Zelf ben ik geboren met een fysieke beperking en heb ik het geluk gehad om altijd de nodige medische ondersteuning te hebben gehad en de nodige hulpmiddelen. Zonder deze ondersteuning en medische opvolging van bv. specialisten en kinesiste had ik nooit gestaan waar ik nu sta. Met mijn deelname aan de dodentocht hoop ik dan ook mijn steentje bij te dragen om de kinderen en jongeren in Peru en Guatemala met een beperking ook de kans te geven op een betere toekomst.

Alvast hartelijk bedankt voor je bijdrage!

Team leden:

Deel deze pagina:

Tumbador VZW

Tumbador VZW logo

Tumbador vzw zorgt voor revalidatie en opleiding van personen met een handicap (PmH) in Guatemala en Peru. Wij doen dat door vrijwillige kinesitherapeuten naar ginder te sturen om er te werken met personen met een handicap. Onze vrijwilligers analyseren de noden, leiden lokaal medisch personeel op en zien erop toe dat de in België ingezamelde fondsen goed worden besteed.

Dat Tumbador vzw is neergestreken in Guatemela en Peru is geen toeval. Deze landen hebben immers een enorme achterstand op het vlak van gehandicaptenzorg en revalidatie. In ontwikkelingslanden hebben personen met een handicap vaak geen kansen. Ze worden door de overheid aan hun lot overgelaten en zijn veroordeeld tot een leven zonder toekomst. Tumbador vzw wil deze mensen in de eerste plaats revalidatie aanbieden, maar hen ook de kans geven om te studeren, mensen te leren kennen, te sporten, uitstappen te maken. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de begeleiding van de familie zodat zij thuis beter leren omgaan met hun kind. Kortom: wij willen hen een kans geven om te werken aan hun sociale integratie.

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 20,-13-08-2017P. Genyn
  Super gedaan Joyce, niet dat we geen vertrouwen hadden dat je het kon maar vanuit het buitenland ging het niet goed ;-) groeten Veerle en Peter
 2. € 50,-12-08-2017M. Schouppe
  Well done Joyce, je bent een crack!
 3. € 50,-12-08-2017I. Van Loon
  Komaan Joyce Xxx
 4. € 50,-11-08-2017C. De laet
 5. € 25,-11-08-2017A. Thoné
  Knap dat je dit doet! en die beentjes maar eens goed insmeren!
 6. € 25,-11-08-2017G. Van Meel
  Héél moedig Bindhu! Veel succes!
 7. € 40,-10-08-2017R. Hermans
  Hup met de beentjes
 8. € 10,-10-08-2017M. Vleminx
  Lieve schoonzus, Spijtig dat ik niet met je mee kan wandelen, maar in gedachte stap ik met je mee! Veel moed en go for it! Liefs, Manda
 9. € 50,-09-08-2017D. Maes
  Gij zijt een ongelooflijk straffe madam! Nog maar net terug van Londen en je staat weeral aan de meet! Super dikke duim en roll it!!
 10. € 20,-09-08-2017D. Maes
  Dikke duim hé!!
Meer donaties tonen

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Joyce Lefevre


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciëren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!