%
 • € 255,-
 • € 250,-

Fietstocht Samen Sterk

Doneer nu

Mieke Van Den Berghe

 • onbekend
 • vrouw
 • 09/06/2018
 • 30/09/2018
 • € 255,-

Fietstocht Samen Sterk

"Back on Track", 3 woorden die voor kankerpatiënten zoveel betekenen. "Back on Track" is een fonds dat de patiënten via verschillende initiatieven zowel mentale als fysieke ondersteuning biedt, tijdens en na de zware behandelingen. Samen met mijn collega's van Maria Middelares wil ik me engageren om gedurende drie dagen 300 km te fietsen, onder het motto "Samen Sterk".

Uw steun helpt! 

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Deel deze pagina:

Fonds back on track 2018

Fonds back on track 2018 fotoHet Fonds Back on Track wil leven met en na kanker verbeteren door in te zetten op bijkomende supportieve zorgen zoals psychosociale begeleiding, revalidatieprogramma s en andere initiatieven met als doel de zware behandelingen waar mogelijk te verlichten. Lees meer..

Koning Boudewijnstichting - Fondation Roi Baudouin

Koning Boudewijnstichting - Fondation Roi Baudouin logo

Samen werken aan een betere samenleving
De Koning Boudewijnstichting heeft als opdracht bij te dragen tot een betere samenleving. De Stichting is in België en Europa een actor van verandering en innovatie in dienst van het algemeen belang en van de maatschappelijke cohesie. Ze zet zich in om een maximale impact te realiseren door de competenties van organisaties en personen te versterken. Ze stimuleert doeltreffende filantropie bij personen en ondernemingen. De Koning Boudewijnstichting is een stichting van openbaar nut. Ze werd opgericht in 1976, toen Koning Boudewijn 25 jaar koning was.

Agir ensemble pour une société meilleure
La Fondation Roi Baudouin a pour mission de contribuer à une société meilleure. La Fondation est, en Belgique et en Europe, un acteur de changement et d’innovation au service de l’intérêt général et de la cohésion sociale. Elle cherche à maximiser son impact en renforçant les capacités des organisations et des personnes. Elle encourage une philanthropie efficace des particuliers et des entreprises. La Fondation Roi Baudouin est une fondation d’utilité publique. Elle a été créée en 1976, à l'occasion des 25 ans de règne du roi Baudouin.

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 60,-14-09-2018S. Devocht
  Mooi initiatief van jou en alle collega's. Je hebt er zelf hard voor gewerkt, mijn respect ! Ik geloof in je. X
 2. € 10,-10-09-2018A. Janssens
 3. € 50,-03-09-2018Y. Van den Hende
  Go 4 it Mie !!!
 4. € 40,-24-08-2018F. François
  Succes met de actie !! Neem je even contact via filip.francois@gmail.com ?
 5. € 20,-23-08-2018G. Danneels
  Proficiat met jullie inzet, mooi initiatief. Grtz Geert en Gerda
 6. € 40,-26-07-2018I. T'Jampens
  Respect! ️
 7. € 25,-12-07-2018D. Reygaert
 8. € 10,-11-07-2018M. Carpentier
  Omdat alle kleine beetjes helpen.

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Mieke Van Den Berghe


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciëren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!