%
 • € 510,-
 • € 250,-

Fietstocht Samen Sterk

Doneer nu

Valerie De Weirdt

 • onbekend
 • -
 • 12/05/2018
 • 12/05/2018
 • € 510,-

Fietstocht Samen Sterk

Graag wil ik mij dit jaar inzetten om samen met andere collega's gedurende 3 dagen 300 km te fietsen en zo het fonds Back on track te steunen.

Back on track probeert op veel verschillende manieren kankerpatiënten in elke fase van hun behandeling te steunen om deze periode dragelijker te maken.

Dankzij jullie steun kunnen we ook een steentje bijdragen..

voor alle mensen die..

... de kracht gevonden hebben om door te zetten en hun leven weer proberen op te pikken

... nog aan het vechten zijn en steun nodig hebben om door te gaan

... waarbij de strijd nog moeten beginnen 

 

 

Je kan nooit genoeg strijden tegen kanker, kanker raakt ons allemaal!

Alvast bedankt!  Valerie

btw: elk gift meer dan 40 euro is fiscaal aftrekbaar.. ;)

 

Deel deze pagina:

Fonds back on track 2018

Fonds back on track 2018 fotoHet Fonds Back on Track wil leven met en na kanker verbeteren door in te zetten op bijkomende supportieve zorgen zoals psychosociale begeleiding, revalidatieprogramma s en andere initiatieven met als doel de zware behandelingen waar mogelijk te verlichten. Lees meer..

Koning Boudewijnstichting - Fondation Roi Baudouin

Koning Boudewijnstichting - Fondation Roi Baudouin logo

Samen werken aan een betere samenleving
De Koning Boudewijnstichting heeft als opdracht bij te dragen tot een betere samenleving. De Stichting is in België en Europa een actor van verandering en innovatie in dienst van het algemeen belang en van de maatschappelijke cohesie. Ze zet zich in om een maximale impact te realiseren door de competenties van organisaties en personen te versterken. Ze stimuleert doeltreffende filantropie bij personen en ondernemingen. De Koning Boudewijnstichting is een stichting van openbaar nut. Ze werd opgericht in 1976, toen Koning Boudewijn 25 jaar koning was.

Agir ensemble pour une société meilleure
La Fondation Roi Baudouin a pour mission de contribuer à une société meilleure. La Fondation est, en Belgique et en Europe, un acteur de changement et d’innovation au service de l’intérêt général et de la cohésion sociale. Elle cherche à maximiser son impact en renforçant les capacités des organisations et des personnes. Elle encourage une philanthropie efficace des particuliers et des entreprises. La Fondation Roi Baudouin est une fondation d’utilité publique. Elle a été créée en 1976, à l'occasion des 25 ans de règne du roi Baudouin.

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 250,-23-08-2018T. Verlinden
 2. € 200,-14-08-2018anoniem
 3. € 50,-20-05-2018C. De Geyter
 4. € 5,-14-05-2018L. Gybels
 5. € 5,-14-05-2018E. Gybles

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Valerie De Weirdt


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!