%
 • € 550,-
 • € 4.000,-

Geef een gift voor Colette Courgette

 • Looptijd: van 7 mei 2019 tot 15 juni 2019
Doneer nu

Velt Vzw

 • Berchem
 • onbekend
 • vrouw
 • 22/04/2016
 • 15/07/2019
 • € 550,-

Geef een gift voor Colette Courgette

Steun de scholenwerking van Velt en laat meer kinderen kennismaken met ecologie!

                                                                                                   

Ken jij Colette Courgette al? De hippe kip die alles afweet van de groenten en vruchten van het seizoen. Zegt het je niets? Dat verbaast ons niet. Net zoals bij jou is onze Colette ongekend en onbemind bij tal van andere jonge zielen. En dat moet veranderen! 

 Doneer nu!

 

Colette is niet zomaar een kip. Ze is de mascotte van de Velt-scholenwerking, bedacht en uitgewerkt helemaal op maat van zes tot twaalfjarigen. Samen met Colette maken kinderen kennis met seizoensgroenten en –fruit. Colette neemt hen mee op ontdekkingstocht en leert hen alles over ecologisch leven en respectvol omgaan met de natuur.  

We ontwikkelden al heel wat met Colette, zoals een handige seizoenskalender waarmee leerkrachten aan de slag kunnen. Maar het meeste van dit materiaal is dringend aan opfrissing toe. Om dit te kunnen ontwikkelen hebben we 4.000 euro nodig.  

Wil jij ons helpen om kakelvers educatief materiaal te ontwikkelen waarmee frisse, jonge kippetjes al spelend kunnen leren over ecologie? Steun onze scholenwerking met een gift! 

 Doneer nu

 

 

Een gift aan Velt is in België fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro. Geef je bijvoorbeeld 40 euro, dan kost het je eigenlijk maar 22 euro.Meer info: https://www.velt.nu/scholen

Deel deze pagina:

Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren

Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren logo

Velt, de Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren, is de vereniging voor al wie milieuvriendelijk aan de slag wil in de tuin of keuken. Al meer dan 40 jaar promoten we gezond leven op het ritme van de seizoenen, én dit met respect voor de natuur. Velt telt in Vlaanderen en Nederland ruim 16.000 leden en 130 lokale groepen. Met onze activiteiten, publicaties en samenwerkingen willen we bijdragen tot de ontwikkeling van een duurzame levensstijl.

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 50,-16-06-2019E. Mertens
 2. € 500,-22-05-2019A. Velt afdeling Leuven
  Gift vanwege Velt afdeling Leuven

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Velt Vzw


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!