%
 • € 170,-
 • € 5.000,-

Help ons aub, help de kleinsten onder ons

 • Looptijd: van 7 juli 2017 tot 30 juli 2018
Doneer nu

Raf Van Duyse

 • BelgiĆ«
 • 58 jaar
 • man
 • 28/12/2015
 • 08/07/2017
 • € 170,-

Help ons aub, help de kleinsten onder ons

Geef katten wereldwijd een toekomst

http://www.kattenadvies.be/katzenherberge-la-palmera  

Met uw steun helpen we ook dit jaar INTERNATIONAAL katten! Uw bijdragen zorgen ervoor dat Kattenadvies iVZW (www.worldcatnonprofit.org) kan verder uitgroeien tot een volwaardige speler in deze harde wereld die opkomt voor de kleinsten onder ons, de katten.

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen met respect voor katten, de juiste waarden bezitten en deze kunnen doorgeven aan hun kinderen, kleinkinderen.
Over gans de wereld worden katten nu nog steeds als vuilnis behandeld terwijl net zij ooit onze maatschappij hebben gered van de ondergang (middeleeuwen).

Wij staan voor sterelisatie en castratie programma's, zwerfkatten, no kill return TNR programma's, wij staan voor wereldwijde educatie, alleen voor katten. Omdat wij menen klein te moeten beginnen vragen wij uw (kleine) bijdrage om ons verder kansen te geven onze missie verder te zetten...

Op het filmpje hierbij ziet u hoe we een opvang van 175 katten moeten bereiken (ontoegankelijk dus) en gerund door Edith een intussen oudere vrouw met zieke echtgenoot die katten opvangt op straat gedumpt, in het mondaine Benidorm ... Vorig jaar hielpen we al een beetje, maar dank zij jullie steun willen we meer, help ons aub, we danken u duizenden maal.Meer info: http://www.kattenadvies.be

Deel deze pagina:

KATTENADVIES iVZW

KATTENADVIES iVZW logo

De eerste nonprofit voor de huiskat. - De link tussen mens en kat. 

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 150,-10-12-2016S. Mondelaers
 2. € 20,-12-05-2016anoniem

Reacties

 
Fransje
Raar verhaal dat de meter nog op 0 staat verbaasd mij dan ook niet.

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Raf Van Duyse


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!