%
 • € 845,-
 • € 1.500,-

Ik do the Home Run

Doneer nu

Koen Van den Broeck

 • 56 jaar
 • man
 • 07/03/2018
 • 04/04/2019
 • € 845,-

Ik do the Home Run

20KM door Brussel met Straatverplegers om een eind te maken aan dakloosheid

 

27 mei, dag van de 20KM door Brussel, komt dichterbij. Net zoals vorig jaar was ik dit jaar ook vast besloten die 20KM uit te lopen, in een minstens even goeie tijd als vorig jaar ...

Daar is een goeie reden voor: mensen als Jacques* , die jarenlang op straat hebben moeten overleven, er terug uit krijgen. Dat vraagt veel inspanning van mijn collega's verpleegsters en sociaal-assistenten en kost dus ook behoorlijk wat geld.

Daarom dus ging ik dit jaar op 27 mei opnieuw de 20KM van Brussel lopen: om aandacht te vragen voor het probleem van dakloosheid in Brussel en familie, vrienden en kennissen aan te moedigen deze zaak en mijn inzet financieel te steunen. Helaas, intussen heeft een geblokkeerde rug evenwel roet in het eten gegooid. Sinds een paar weken heb ik niet meer kunnen trainen en 20KM lopen zal me aanstaande zondag dus niet meer lukken ....

Maar een beetje steun in de rug is dus meer dan ooit nodig!

Uiteraard zal ik wel ter plaatse aanwezig zijn om Team Straatverplegers, waar zo'n 150 lopers van deel uit maken, met de nodige logistieke zorgen te omringen. En dus durf ik jullie toch te vragen de ploeg als zodanig te steunen.

Giften vanaf 40€ geven recht op een fiscaal attest en mijn grote dankbaarheid. Voor giften onder de 40€ kunnen we helaas geen fiscaal attest afleveren, maar mijn grote dankbaarheid krijg je wel.

Dikke merci!

SAMEN MAKEN WE EEN EIND AAN DAKLOOSHEID! Meer info: http://www.straatverplegers.org

Deel deze pagina:

Infirmiers de rue / Straatverplegers

Infirmiers de rue / Straatverplegers logo

Ensemble, mettons fin au sans-abrisme!

Infirmiers de rue est une organisation médico-sociale convaincue que la fin du sans-abrisme à Bruxelles est possible. Nous accompagnons les personnes sans-abri les plus vulnérables de la rue jusqu'à leur réinsertion dans un logement où elles pourront rester sur le long terme.

L'hygiène et la valorisation des ressources de ces personnes sont nos principaux outils de travail.

Nous servons d'intérmédaires entre les personnes sans-abris et les structures existantes afin de les reconnecter à un réseau.

Infirmiers de rue donne également des formations sur les thème de l'hygiène et la précarité, et diffuse des outils (plan des fontaines d'eau potable et toilettes publiques de Bruxelles, etc.).

 

Samen maken we een eind aan dakloosheid!

Straatverplegers vzw is een medisch-sociale organisatie die er van overtuigd is dat het mogelijk is dakloosheid in Brussel te beëindigen. We begeleiden de meest kwetsbare daklozen, van de straat naar een duurzame huisvesting.

Aandacht voor hygiëne en hen begeleiden bij het herontdekken van hun capaciteiten, zijn daarbij onze voornaamste instrumenten.

We stellen ons op als tussenpersoon tussen de daklozen en de talrijke sociale voorzieningen, zodat ze terug aansluiting vinden bij een sociaal opvangnet.

Straatverplegers geeft ook opleidingen aan hulpverleners over het belang van hygiëne en de context van bestaansonzekerheid. We verspreiden instrumenten als het plan van de waterfonteintjes en openbare toiletten in Brussel.

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 50,-17-06-2018J. Huys
 2. € 50,-31-05-2018C. Lefevere
 3. € 50,-29-05-2018A. Van Hoey
 4. € 50,-27-05-2018K. De Visscher
  Goede moed en drink voldoende
 5. € 50,-24-05-2018L. Curias
 6. € 50,-24-05-2018A. Van de Voorde
 7. € 50,-23-05-2018H. Van Cauwenberghe
  Doe zo voort! Courage!
 8. € 50,-23-05-2018anoniem
  Goed supporteren!
 9. € 40,-23-05-2018anoniem
 10. € 25,-22-05-2018anoniem
Meer donaties tonen

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Koen Van den Broeck


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!