%
 • € 380,-
 • € 500,-

Ik trap/loop mee voor ALS

Doneer nu

Steven Beirnaert

 • Lokeren
 • 35 jaar
 • man
 • 16/01/2018
 • 22/07/2018
 • € 380,-

Ik trap/loop mee voor ALS

Vorig jaar was mijn eerste deelname aan de Ortler Mountain Challenge. En dit was een heel positieve ervaring. Ik heb toen beide fietsuitdagingen aangegaan en voltooid. De organisatie en omkadering was TOP. Voor dit jaar gaan we proberen de Stelvio nog eens te doen en ook de rit met de Umbrail en Ofenpas. Tevens ga ik mijn grenzen proberen te verlegen en op de laatste dag ook deelnemen aan een trial-run de afstand gaan we nog nader bepalen. Waarom ik dit initiatief in het hart draag is omdat we enkele jaren terug in de familie met ALS geconfronteerd zijn. En dan besef je pas hoe machteloos je eigenlijk wel bent. En hoe belangrijk je gezondheid wel is.Daarom hoop ik langs mijn kant een bescheiden bijdrage bij elkaar te brengen voor een Hart voor ALS. Want iedere euro die ermee voor zorgt dat ALS misschien ooit geneesbaar wordt kan een verschil maken. Bedankt voor de steun ik ga alleszins vol voor de sportieve uitdaging op 12-13-14 juli 2018 en verleg mijn grenzen… Groeten Steven

Deel deze pagina:

Een hart voor ALS vzw

Een hart voor ALS vzw logo

Een hart voor ALS ® is een onafhankelijke vzw met een duidelijke focus: fondsenwerving ten voordele van het wetenschappelijk onderzoek naar ALS.

Katrien Asselbergh (Secretaris): “De beslissing om te starten met fondsenwerving, kwam recht uit het hart, vandaar ook de naam ‘Een hart voor ALS®’. Onze vzw moest uitblinken in transparantie, dit is dan ook de reden waarom we in 2013 beslist hebben een fonds op te richten aan de KU Leuven. Alle giften gaan integraal naar het fonds en gaan van daaruit naar het onderzoeksteam van Prof. Wim Robberecht en Prof. Philip Van Damme, wereldauthoriteiten op vlak van ALS onderzoek."

Het Hart voor ALS Fonds, onderdeel van het Leuvens Universiteitsfonds

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 355,-22-07-2018S. Beirnaert
  Snoep en Truffelverkoop bij de Collega's en Vrienden iedereen enorm bedankt!
 2. € 25,-19-06-2018M. Gillis

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Steven Beirnaert


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!