%
 • € 165,-
 • € 200,-

KLJ en Groene Kring VZW steunt Trias

Doneer nu

KLJ en Groene Kring VZW

 • onbekend
 • -
 • 08/08/2018
 • 09/08/2018
 • € 165,-

KLJ en Groene Kring VZW steunt Trias

Met KLJ en Groene Kring VZW steunen we graag Trias. Onze KLJ'ers en Groene Kringers hebben al bij verschillende solidariteitsprojecten met Trias samengewerkt. Steeds opnieuw zien we dat ze goed en erg belangrijk werk leveren. Zeker ook in El Salvador. Daarom doen wij graag wat extra ons best en zetten wij onze beste benen voor op de Night Run in Leuven. Meer info: https://www.klj.be

Deel deze pagina:

Leuven Night Run 2018

Leuven Night Run 2018 fotoSalvadoraanse jongeren steunen terwijl je door de Leuvense binnenstad loopt. Het kan! Loop op zaterdag 25 augustus samen met het Trias-team de Leuven Night Run. Door je te laten sponsoren, help je kwetsbare jongeren op eigen benen staan. Met 50 euro kunnen wij één jongere actief begeleiden in zijn of haar zelfontwikkeling. Lees meer..

Trias

Trias logo

Iedereen heeft dromen, toch? De meeste mensen op onze planeet krijgen echter geen kansen om hun ambities waar te maken. Ze stuiten op zoveel hindernissen dat elke droom verzandt in frustratie. TRIAS is gespecialiseerd in het uit de weg ruimen van obstakels voor ondernemende mensen.

In Azië, Afrika en Latijns-Amerika bundelen we de krachten van vier miljoen familiale boeren en kleine ondernemers in sterke organisaties. Met onze steun verwerven ze toegang tot kennis, krediet en afzetmarkten. Alles wat een kleine ondernemer nodig heeft om zijn project rendabel te maken.

TRIAS zorgt ervoor dat ondernemende mensen hun gezinsinkomen kunnen verhogen. Daardoor kunnen ze niet alleen hun kinderen naar school sturen en de doktersrekening betalen. Deze mensen herwinnen hun zelfvertrouwen en bloeien helemaal open. Wat is er mooier dan (kansarme) mensen te helpen bij de verwezenlijking van hun dromen?

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 50,-20-08-2018L. KERKHOFS
 2. € 10,-13-08-2018anoniem
 3. € 5,-09-08-2018D. Declercq
  Ik steun graag Trias en KLJ!
 4. € 50,-08-08-2018G. Van Moer
  Ten voordele van Trias, uit liefde voor Trias, KLJ en Groene Kring.
 5. € 50,-08-08-2018D. Decuypere
  Merci, Dirk voor je gulle actie! Bij deze is jouw geld goed toegekomen.

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

KLJ en Groene Kring VZW


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciëren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!