%
 • € 265,-
 • € 4.400,-

Matrassen

Doneer nu

JVC Schotte

 • Aalst
 • 47 jaar
 • man
 • 05/10/2015
 • 02/02/2018
 • € 265,-

Matrassen

JVC Schotte is een jeugdverblijfcentrum met 55 bedden in de groene rand van Aalst, volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het jeugdverblijfcentrum voorziet 55 slaapplaatsen in 5 slaapzalen, die we willen inrichten met duurzame materialen. Met een bedrag van ca. 4.400€ kunnen we alle bedden in de slaapzalen voorzien van degelijke matrassen en matrassenhoes.

De matrassen die we willen aankopen, hebben een dikte van 15cm en worden gekenmerkt door hun speciale buitenhoes. De Projecta+ (plus) matrashoes beschermt het matras optimaal, waardoor het hygiënisch blijft en dus ook daardoor langer meegaat.

De eigenschappen van deze speciale matrashoes, die voorzien is van een bi-elastische PU coating, zijn: waterafstotend, urinebestendig, brandvertragend, bacteriewerend, sterk, elastisch, ademend. In tegenstelling tot veel van dit type hoezen, bieden deze Projecta Plus hoezen een hoog ligcomfort.

Een degelijke, duurzame en onderhoudsvriendelijke matras is erg belangrijk en met een gift van 85€ help je ons alvast 1 matras aan te kopen!

PS: Voor elke gift vanaf 40€ zal u een fiscaal attest ontvangen via de Koning Boudewijnstichting die het JVC Schotte project ondersteunt.

 

 

 Meer info: http://www.jvcschotte.be

Deel deze pagina:

Aalst - vzw Kroffel

Aalst - vzw Kroffel fotoEen nieuw erkend jeugdverblijf uitbouwen met faciliteiten voor sport- en jeugdverenigingen. Lees meer..

Koning Boudewijnstichting - Fondation Roi Baudouin

Koning Boudewijnstichting - Fondation Roi Baudouin logo

Samen werken aan een betere samenleving
De Koning Boudewijnstichting heeft als opdracht bij te dragen tot een betere samenleving. De Stichting is in België en Europa een actor van verandering en innovatie in dienst van het algemeen belang en van de maatschappelijke cohesie. Ze zet zich in om een maximale impact te realiseren door de competenties van organisaties en personen te versterken. Ze stimuleert doeltreffende filantropie bij personen en ondernemingen. De Koning Boudewijnstichting is een stichting van openbaar nut. Ze werd opgericht in 1976, toen Koning Boudewijn 25 jaar koning was.

Agir ensemble pour une société meilleure
La Fondation Roi Baudouin a pour mission de contribuer à une société meilleure. La Fondation est, en Belgique et en Europe, un acteur de changement et d’innovation au service de l’intérêt général et de la cohésion sociale. Elle cherche à maximiser son impact en renforçant les capacités des organisations et des personnes. Elle encourage une philanthropie efficace des particuliers et des entreprises. La Fondation Roi Baudouin est une fondation d’utilité publique. Elle a été créée en 1976, à l'occasion des 25 ans de règne du roi Baudouin.

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 100,-15-01-2018N. Willems - Vanhoutte
 2. € 85,-08-01-2018E. Baeyens-Van Neck
  Voila, zo kan ik altijd ergens gaan slapen
 3. € 40,-28-11-2017I. Wellemans
  Vanwege Emma Haezaert, die hoopt om zelf ook eens in het jeugdverblijf te kunnen overnachten :)
 4. € 40,-28-11-2017T. Haezaert
  Vanwege Lukas Haezaert die hoopt zelf ook eens te kunnen overnachten in het jeugdverblijf!

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

JVC Schotte


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!