%
  • € 0,-
  • € 250,-

Run!

Doneer nu

Tine N.

  • Gent
  • 35 jaar
  • vrouw
  • 01/08/2016
  • 04/08/2016
  • € 0,-

Run!

Run for Touché!Meer info: http://www.vzwtouche.be

Deel deze pagina:

vzw Touché

vzw Touché logo

Touché - bemeester je agressie

In een tijd waarin geweld vaak een oplossing lijkt te zijn, proberen wij door preventie, sensibilisering en begeleiding de maatschappij minder agressief te maken.Agressieproblemen zijn op te lossen. Als we de kracht ervan inzetten voor positieve doelen, kan ze ons zelfs van dienst zijn. 

1) Therapeutische programma's

Touché biedt individuele en groepsbegeleidingen voor wie in moeilijkheden komt door agressie, zowel binnen als buiten de gevangenismuren. Alle therapeutische trajecten zijn erop gericht om mensen te leren hun eigen agressie te (h)erkennen, controleren, hanteren en uiteindelijk ook de kracht ervan constructief in te zetten.

2) Sensibilisering, preventie en herstel 

Om te werken aan re-integratie, zijn er minimaal twee partijen nodig. Activiteiten die de maatschappelijke attitude beïnvloeden, vormen dan ook een belangrijke pijler van onze organisatie: artistieke en sportieve evenementen, media-acties, supervisie voor professionals in de sociale sector, vormingen voor jongeren met ervaringsdeskundige ex-gedetineerden.

3) Hervorming van detentie - De Huizen

We moeten anders omgaan met straffen en streven naar een detentie die gericht is op re-integratie.

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

Geen donaties

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Tine N.


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciëren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!