%
  • € 100,-
  • € 5.000,-

Run for African Entrepreneurship

Steve Stoop

  • Wilrijk
  • onbekend
  • man
  • 12/02/2016
  • 07/05/2018
  • € 100,-

Run for African Entrepreneurship

Succesvol ondernemen? Dat is een hele duurzame en krachtige manier om armoede aan te pakken. Maar om succesvol te kúnnen ondernemen, is kennis cruciaal. Juist daarom maakt Exchange kennisuitwisseling tussen ondernemers en professionals in Noord en Zuid mogelijk. Zo versterkt onze organisatie bedrijven in ontwikkelingseconomieën en realiseert Exchange er meetbare groei.

Loop samen met het Exchange team de Antwerp 10 miles of Marathon en help ons zo om nog meer kwaliteitsvolle projecten te realiseren.

1 Project kost ons 5000 EUR. Met jouw bijdrage maken we het samen mogelijk om een Afrikaanse onderneming duurzaam te helpen groeien.

 Meer info: http://www.exchangevzw.be/nl

Deel deze pagina:

Exchange vzw

Exchange vzw logo

Succesvol ondernemen? Dat is een hele duurzame en krachtige manier om armoede aan te pakken. Maar om succesvol te kúnnen ondernemen, is kennis cruciaal. Juist daarom maakt Exchange kennisuitwisseling tussen ondernemers en professionals in Noord en Zuid mogelijk. Zo versterkt onze organisatie bedrijven in ontwikkelingseconomieën en realiseert Exchange er meetbare groei. Exchange bestaat nu 15 jaar en zal dit jaar het 2000ste project realiseren. Help ons om nog meer experten van bij ons naar het Zuiden te sturen met jouw bijdrage!

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

  1. € 100,-10-03-2016olivia wellekens en natacha stoop

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Steve Stoop


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!