%
  • € 0,-
  • € 12.600,-

Sous le soleil animation

Doneer nu

Michael Sommerschuh

  • Montegnee
  • 34 jaar
  • man
  • 06/07/2017
  • 12/07/2017
  • € 0,-

Sous le soleil animation

notre mission encadrer les jeunes à des Mission sportive ces pour cela que nous feson appel à des don

Deel deze pagina:

Een testproject voor Nanda

Een testproject voor Nanda fotoDit is een techische test, u moet er gen rekening mee houden Lees meer..

Nanda vzw

Nanda vzw logoHet begon allemaal in 1995 toen de vader van Karoline "Leki" Kamosi een van zijn dromen trachtte te verwezenlijken: het bouwen van een ziekenhuis in zijn geboortedorp in de Kwango streek (provincie Bandundu). De plannen waren groots en de fundering werd letterlijk en figuurlijk gelegd; maar dan werden de werken noodgedwongen stopgezet door de oorlogssituatie. Papa Leki moest plots het land verlaten. De constructie (fundering en enkele buiten- en binnenmuren) staat er nog steeds zoals ze destijds werd achtergelaten, en dat terwijl de mensen er echt nood hebben aan een ziekenhuis. Leki wil dan ook koste wat kost de droom van haar vader verwezenlijken om zo de lokale bevolking te helpen. Het dorp waar het ziekenhuis gebouwd wordt heet Malambu Nzadi, zo'n 300 km van de hoofdstad Kinshasa en vlak bij de Kwango rivier. Meer dan 30 dorpen (ca 250.000 mensen) zouden gebruik kunnen maken van het ziekenhuis eens het er staat. Via Leki's vzw Nanda en onder de noemer "Bouwen aan leven" zijn er verschillende initiatieven voorzien om fondsen te werven in 2010, zodat er hopelijk verder gebouwd kan worden begin 2011. Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

Geen donaties

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Michael Sommerschuh


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!