%
  • € 0,-
  • € 25.000,-

Sponsor jij mee mijn opleiding?

  • Looptijd: van 8 september 2017 tot 31 december 2017
  • Vetoquinol
Doneer nu

Quibus De hond

  • onbekend
  • -
  • 08/09/2017
  • -
  • € 0,-

Sponsor jij mee mijn opleiding?

Dit is Quibus! Deze Golden Retriever wordt momenteel bij Canisha vzw opgeleid tot eenassistentiehond. Pas na twee jaar intensieve training wordt hij de trouwe metgezel vaniemand die zijn hulp hard nodig heeft. Denk maar aan mensen als Marieke Vervoort, de trotste meter van Canisha.Maar voor het zo ver is, vergt deze training niet alleen veel tijd en energie, ze kost ook handen vol geld!Het spreekt voor zich dat Flexadin deze organisatie een warm hart toedraagt. Daarom wil Flexadin voldoende geldinzamelen voor de opleiding van Quibus.Jij kan mee het verschil maken door onze actie te steunen met een gift. Meer levenskwaliteit voor zij die het echtnodig hebben, daar gaan we samen voor!

Deel deze pagina:

Canisha VZW

Canisha VZW logo

Canisha opent deuren

Canisha is een erkende en door de Vlaamse overheid gemachtigde vereniging die assistentiehonden opleidt. Canisha is geaccrediteerd lid van Assistance Dogs Europe en Assistance Dogs International en lid van Belgian Assistance Dog Federation.

Canisha heeft als doel de autonomie, zelfredzaamheid en re-integratie van mensen met een zichtbare en niet-zichtbare beperking te vergroten zonder te discrimineren. Wij doen dit door goed opgeleide assistentiehonden gratis ter beschikking te stellen en willen daarbij een breed aanspreekpunt vormen voor hen. Wij staan in voor de volledige opleiding vanaf de aankoop van de pup en de levenslange follow-up van verschillende types assistentiehonden:

hulphonden voor aanvragers met een motorische beperking therapiehonden voor vb. psychologen, logopedisten en instellingen

autismehonden voor kinderen en (jong)volwassenen met ASS

hoorhonden voor aanvragers met een auditieve beperking

 

De sector waarin Canisha actief is, gaat inherent gepaard met een sterk maatschappelijk gevoel waarbij menselijkheid en flexibiliteit een belangrijke rol spelen. Bij Canisha staan kleinschaligheid en maatwerk centraal. Ons team houdt steeds rekening met de mogelijkheden en de noden van zowel de aanvrager als de hond. In deze professionele en eerlijke benadering stellen wij het algemeen welzijn van en de harmonie tussen mens en dier centraal.

Eén assistentiehond kost over zijn hele carrière een 17.500 euro.

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

Geen donaties

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Quibus De hond


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!