%
 • € 1.830,-
 • € 2.500,-

Stefanie Running for Hope!

 • Looptijd: van 30 april 2019 tot 31 mei 2019
 • Run for Hope
Doneer nu

Stefanie Vyncke

 • onbekend
 • -
 • 30/04/2019
 • -
 • € 1.830,-

Stefanie Running for Hope!

Supporter mee en steun ons goede doel :-)

Liefste supporter,

Op 19 mei is het zover, dan loop ik opnieuw de 20km van Brussel voor het goede doel "Run for Hope", samen met 200 andere sportievelingen.

Met Run For Hope steunen we projecten om de levenskwaliteit van kinderkankerpatiëntjes van het UZ Leuven en St. Luc, te verbeteren. Zoals jullie weten, ligt dit doel ons nauw aan het hart.

Vorig jaar zamelden we samen maar liefst 75.000 EUR in voor projecten zoals de kanjerketting, virtual reality brillen en muziektherapie.

Dit jaar lopen we voor het UZ Leuven voor hun project "Start to Move" om ruimtes in te richten, materiaal en software aan te kopen om kinderkankerpatiëntjes maximaal te motiveren om tijdens en na hun behandeling in beweging te blijven.

So, let's MOVE en laat je grote hart zien door mee te sparen voor dit prachtige project! Alle beetjes helpen... Mogen wij op jullie rekenen?

Giften vanaf 40 EUR zijn fiscaal aftrekbaar. 

Een dikke dankuwel met heel mijn hart voor jullie aanmoedigingen en vrijgevigheid!

Liefs,

StefanieMeer info: http://www.runforhope.be

Deel deze pagina:

Run for Hope

Run for Hope fotoCollecter des fonds en faveur de projets qui servent l'intérêt général, plus concrètement l'amélioration du bien-être et de la qualité de vie des enfants et des jeunes touchés par un cancer. Fondsen werven ten bate van projecten die het algemeen belang dienen, en meer concreet gericht zijn op het verbeteren van het welzijn en de kwaliteit van het leven van kinderen en jongeren met kanker. Lees meer..

Koning Boudewijnstichting - Fondation Roi Baudouin

Koning Boudewijnstichting - Fondation Roi Baudouin logo

Samen werken aan een betere samenleving
De Koning Boudewijnstichting heeft als opdracht bij te dragen tot een betere samenleving. De Stichting is in België en Europa een actor van verandering en innovatie in dienst van het algemeen belang en van de maatschappelijke cohesie. Ze zet zich in om een maximale impact te realiseren door de competenties van organisaties en personen te versterken. Ze stimuleert doeltreffende filantropie bij personen en ondernemingen. De Koning Boudewijnstichting is een stichting van openbaar nut. Ze werd opgericht in 1976, toen Koning Boudewijn 25 jaar koning was.

Agir ensemble pour une société meilleure
La Fondation Roi Baudouin a pour mission de contribuer à une société meilleure. La Fondation est, en Belgique et en Europe, un acteur de changement et d’innovation au service de l’intérêt général et de la cohésion sociale. Elle cherche à maximiser son impact en renforçant les capacités des organisations et des personnes. Elle encourage une philanthropie efficace des particuliers et des entreprises. La Fondation Roi Baudouin est une fondation d’utilité publique. Elle a été créée en 1976, à l'occasion des 25 ans de règne du roi Baudouin.

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 40,-16-05-2019L. Vander Sande
 2. € 40,-16-05-2019A. Vanoirbeek
  Veel succes!!!
 3. € 100,-09-05-2019anoniem
 4. € 25,-08-05-2019G. Wanet
  Go Go goooo Stefke!!! Wij supporteren voor jou, Yes you can en wij staan helemaal achter 'Run for hope', prachtig initiatief!!! Fier op jou! X Gwen en de Borgionskes
 5. € 50,-08-05-2019F. Smeulders
 6. € 50,-07-05-2019Dr P Depoorter bvba
 7. € 50,-07-05-2019anoniem
  Alle bewondering voor je: je bent top! Succes -xx-
 8. € 200,-07-05-2019N. Francken
  Met heel veel steun vanuit de USA!! Go Stef, go!! En we kijken uit naar de kleine verslaggeving achteraf :) Dikke moedknuffels!! Nathalie en co
 9. € 50,-06-05-2019C. Goddeeris
  Hup hup hup, veel succes Stefanie! Dikke kus, Christine Frederik en Anna
 10. € 50,-06-05-2019anoniem
Meer donaties tonen

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Stefanie Vyncke


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciëren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!