%
 • € 250,-
 • € 2.000,-

STEUN TANZANIA

 • Looptijd: van 12 januari 2019 tot 31 december 2019
Doneer nu

Lut Parrein

 • Gent
 • 60 jaar
 • vrouw
 • 12/01/2019
 • 18/01/2019
 • € 250,-

STEUN TANZANIA

Wij zijn Lut en Erik uit Gent. Eind vorig jaar hadden we het geluk om met TRIAS  een inleefreis mee te maken naar Tanzania.Samen met  12 andere reisgenoten bezochten we verschillende projecten o.a. bij de Masai bevolking.We konden er zien hoe moderne ontwikkelingshulp kan werken.

Niet zomaar geld doneren om een waterinstallatie te bouwen, die dan na 1 jaar misschien niet meer werkt.

Maar wel het steunen en opleiden van plaatselijke organisaties, zodat die op hun beurt mensen met ondernemingszin (Masaï vrouwen, boeren, kunstenaars, handelaars,..) kunnen helpen om hun zaak op te starten en verder te laten groeien. Dit vormt dan weer een rolmodel voor anderen.

Op die manier werkt ontwikkelingshulp wel.Wij zijn overtuigd. Jullie ook ? Steun dan Trias met een donatie.

Dank U

Deel deze pagina:

Trias

Trias logo

Iedereen heeft dromen, toch? De meeste mensen op onze planeet krijgen echter geen kansen om hun ambities waar te maken. Ze stuiten op zoveel hindernissen dat elke droom verzandt in frustratie. TRIAS is gespecialiseerd in het uit de weg ruimen van obstakels voor ondernemende mensen.

In Azië, Afrika en Latijns-Amerika bundelen we de krachten van vier miljoen familiale boeren en kleine ondernemers in sterke organisaties. Met onze steun verwerven ze toegang tot kennis, krediet en afzetmarkten. Alles wat een kleine ondernemer nodig heeft om zijn project rendabel te maken.

TRIAS zorgt ervoor dat ondernemende mensen hun gezinsinkomen kunnen verhogen. Daardoor kunnen ze niet alleen hun kinderen naar school sturen en de doktersrekening betalen. Deze mensen herwinnen hun zelfvertrouwen en bloeien helemaal open. Wat is er mooier dan (kansarme) mensen te helpen bij de verwezenlijking van hun dromen?

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 200,-14-03-2019G. Duron
  Graag een fiscaal attest
 2. € 50,-12-01-2019anoniem

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Lut Parrein


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!