%
 • € 215,-
 • € 1.000,-

Steun Trias en het Markant-loopteam

Doneer nu

Markant - Artemis - Best Pittig Loopteam

 • onbekend
 • -
 • 03/12/2018
 • 03/12/2018
 • € 215,-

Steun Trias en het Markant-loopteam

Sponsor de Markante deelneemsters aan de Antwerp 10 Miles & Short Run (5km)

Markant, Artemis en Best Pittig zenden hun loopsters uit! Wij lopen op 28 april 2019 de Antwerp 10 Miles & Short Run (5 km) voor Trias. Op die manier steunen we onderneemsters in El Salvador bij het uitbouwen van hun eigen zaak. Met 50 euro zorgt Trias voor een mentoringtraject voor één onderneemster. Loop mee en maak je eigen actiepagina aan of sponsor ons rechtstreeks via 'doneer nu'. Zo geef jij dromen kansen. Meer info: https://www.trias.ngo/nl/antwerp-10-miles

Team leden:

Geen leden gekoppeld

Deel deze pagina:

Loop met Trias de Antwerp 10 Miles / Short Run

Loop met Trias de Antwerp 10 Miles / Short Run fotoSalvadoraanse onderneemsters steunen terwijl je door Antwerpen loopt. Het kan! Loop op zondag 28 april 2019 samen met Trias de 10 Miles of de Short Run (5 km) in Antwerpen. Door je te laten sponsoren, help je kwetsbare vrouwen op eigen benen staan. Met 50 euro kunnen wij één onderneemster een mentoringtraject aanbieden. Lees meer..

Trias

Trias logo

Iedereen heeft dromen, toch? De meeste mensen op onze planeet krijgen echter geen kansen om hun ambities waar te maken. Ze stuiten op zoveel hindernissen dat elke droom verzandt in frustratie. TRIAS is gespecialiseerd in het uit de weg ruimen van obstakels voor ondernemende mensen.

In Azië, Afrika en Latijns-Amerika bundelen we de krachten van vier miljoen familiale boeren en kleine ondernemers in sterke organisaties. Met onze steun verwerven ze toegang tot kennis, krediet en afzetmarkten. Alles wat een kleine ondernemer nodig heeft om zijn project rendabel te maken.

TRIAS zorgt ervoor dat ondernemende mensen hun gezinsinkomen kunnen verhogen. Daardoor kunnen ze niet alleen hun kinderen naar school sturen en de doktersrekening betalen. Deze mensen herwinnen hun zelfvertrouwen en bloeien helemaal open. Wat is er mooier dan (kansarme) mensen te helpen bij de verwezenlijking van hun dromen?

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 40,-11-04-2019F. Terryn
  Ga er voor Juli, en de dames van Brasschaat.
 2. € 50,-11-04-2019C. Brentjens
  Go for it Juliana!
 3. € 75,-27-02-2019anoniem
 4. € 50,-11-02-2019I. Sleeubus

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Markant - Artemis - Best Pittig Loopteam


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciëren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!