%
 • € 100,-
 • € 4.200,-

Steunfonds NAH Sig

 • Looptijd: van 28 september 2018 tot 24 december 2018
Doneer nu

Vanessa De Grauwe

 • Gijzegem
 • onbekend
 • vrouw
 • 06/11/2017
 • 28/09/2018
 • € 100,-

Steunfonds NAH Sig

Betaalbare cursussen voor lotgenoten met een hersenletsel!

Sig wil betaalbare cursussen (reeksen vorming bestaande uit meerdere sessies) aanbieden aan jongeren en volwassenen met een niet- aangeboren hersenletsel (opgelopen door bv. een verkeersongeval, een tumor of een beroerte). We willen via vorming ondersteuning geven door inzichten en tools aan te bieden die mensen met NAH en hun omgeving kunnen gebruiken om een nieuw leven met kwaliteit te kunnen uitbouwen. Het gaat bv. om de cursus 'NAH psycho-educatie: Handen uit de mouwen', de cursus 'NAH-fotogroep' en de cursus 'Mindfulness bij NAH' (in de pijplijn). Daarom dus het Steunfonds NAH Sig!Meer info: https://dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/sig-vzw

Deel deze pagina:

Sig vzw

Sig vzw logo

Sig vzw is een organisatie met 10 vaste medewerkers en een groep vrijwilligers. We werken rond het thema handicap/beperking (zie verder), dit enerzijds voor een breed publiek en anderzijds voor professionele hulpverleners. De werking voor professionele hulpverleners dient zichzelf op te brengen door de inkomgelden van de deelnemers (dit blijft een onzekere factor omdat het aantal deelnemers wisselt).

De breedmaatschappelijke werking, oa veel initiatieven voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel, is gesubsidieerd door het ministerie van cultuur (sociaal cultureel werk). Deze subsidie volstaat echter nauwelijks om de medewerkers te financieren, dus qua werkingskosten bv voor de honoraria van de lesgevers, hebben we andere middelen nodig. Zeker ook omdat de vorige jaren de al kleine subsidie systematisch verminderd werd door kaasschaafbesparingen.

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 50,-22-12-2017E. De Vos
 2. € 50,-28-11-2017D. Smet

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Vanessa De Grauwe


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!