%
 • € 515,-
 • € 2.000,-

Stijn en Nadine stappen dodentocht

Doneer nu

Yves Guillemyn

 • onbekend
 • man
 • 04/04/2018
 • 28/08/2018
 • € 515,-

Stijn en Nadine stappen dodentocht

Stijn en Nadine stappen dodentocht

Beste allen, De meesten onder jullie weten ondertussen dat de Dodentocht voor mij een verslaving geworden is. In 2012 ben ik ermee gestart en ondertussen ben ik ingeschreven voor mijn 7e editie. Elk jaar opnieuw beweerde ik dat het de laatste keer was maar na wat rust begon het toch telkens opnieuw te kriebelen om er nog een vervolg aan te breien. Zo’n uitdaging koppelen aan een goed doel geeft heel wat extra druk om de finish te halen maar anderzijds krijgt zo’n editie ook wel een extra dimensie.Als lotgenote heb ik in 2014 de Dodentocht gestapt ten voordele van Think Pink. Het werd een loodzware editie, vooral door de bakken regen die we over ons heen kregen. De eindmeet halen gaf een gelukzalig gevoel, temeer omdat deze calvarietocht gekoppeld was aan een goed doel. Voor de editie van 2018 heb ik dan ook, samen met mijn zoon Stijn, besloten om deze “wandeling” opnieuw te koppelen aan een vereniging die wat extra steun kan gebruiken: AMP FOOTBALL BELGIUM VZW. Dit is een vereniging die het mogelijk maakt voor mensen met een amputatie om toch te voetballen: www.ampfootballbelgium.com.Wij hebben heel veel respect voor hun moed en doorzetting. Ondanks hun beperking slagen zij er toch in om hun geliefde spelletje te spelen. In de toekomst ambiëren zij zelfs competities op Europees en wereldniveau. Om dit allemaal mogelijk te maken is de vereniging op zoek naar financiële steun en sponsors.100 km stappen is vooral mentaal een uitputtingsslag maar met de steun aan AMP FOOT BELGIUM VZW moet dit lukken. Deze mensen zouden maar al te graag nog 100km kunnen stappen. Het zou ons dan ook heel veel plezier doen als jullie een duit in het zakje willen doen via de volgende link en rechtstreeks betaalplatform : http://bit.ly/ampfootballOp die manier komt jullie bijdrage rechtstreeks bij onze actie terecht. Nu reeds bedankt voor elke bijdrage! Stijn en Nadine

Deel deze pagina:

AMP FOOTBALL BELGIUM VZW

AMP FOOTBALL BELGIUM VZW logo

Voetbal voor geamputeerden en mensen met congenitale defecten. Veldspelers hebben een amputatie aan het been vanaf minimaal de enkel, de doelman/vrouw heeft een amputatie aan de arm vanaf minimaal de pols. De spelers voetballen met krukken en zonder prothese. De wedstrijden worden op een kleiner terrein gespeeld (outdoor 51m x 31 m) en met kleinere doelen dan in het gewone voetbal. Het spel wordt 7 tegen 7 gespeeld. De spelregels zijn bepaald door het FIFA.

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 50,-22-08-2018J. Benouwt-Ameloot
  Proficiat met jullie prestatie
 2. € 50,-20-08-2018J. Hindryckx
 3. € 25,-10-08-2018D. Gysel
  mooi initiatief zeker een donatie waard
 4. € 200,-01-08-2018De Clercq-Verstichel bvba
  Hey Nadine en Stijn, wij wensen jullie een super tocht toe met droge schoenen! Samen met de smile over de finish :-)! Groeten en veel succes van het ganse DCV team!!
 5. € 40,-26-06-2018G. Debusschere
  veel succes !!!
 6. € 100,-16-06-2018lumenplus
 7. € 50,-06-06-2018H. Vernaillen

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Yves Guillemyn


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!