%
 • € 300,-
 • € 6.000,-

Stoelen

Doneer nu

JVC Schotte

 • Aalst
 • 47 jaar
 • man
 • 05/10/2015
 • 02/02/2018
 • € 300,-

Stoelen

JVC Schotte is een jeugdverblijfcentrum met 55 bedden in de groene rand van Aalst, volledig toegankelijk voor mensen met een motorische beperking.
Het JVC is opgericht door een team vrijwilligers, oud-scouts en sympathisanten, waardoor we nog wat financiële uitdagingen hebben voor de inrichting.

In totaal zijn in JVC Schotte ook 120 stoelen nodig om de accomodatie optimaal te vullen. 
Ook hier gaan we voor duurzame en kwaliteitsvolle keuzes voor zowel de eetzaal als de daglokalen.
Steun ons door deze kost te helpen dragen en draag bij aan een duurzame oplossing!Meer info: http://www.jvcschotte.be

Deel deze pagina:

Aalst - vzw Kroffel

Aalst - vzw Kroffel fotoEen nieuw erkend jeugdverblijf uitbouwen met faciliteiten voor sport- en jeugdverenigingen. Lees meer..

Koning Boudewijnstichting - Fondation Roi Baudouin

Koning Boudewijnstichting - Fondation Roi Baudouin logo

Samen werken aan een betere samenleving
De Koning Boudewijnstichting heeft als opdracht bij te dragen tot een betere samenleving. De Stichting is in België en Europa een actor van verandering en innovatie in dienst van het algemeen belang en van de maatschappelijke cohesie. Ze zet zich in om een maximale impact te realiseren door de competenties van organisaties en personen te versterken. Ze stimuleert doeltreffende filantropie bij personen en ondernemingen. De Koning Boudewijnstichting is een stichting van openbaar nut. Ze werd opgericht in 1976, toen Koning Boudewijn 25 jaar koning was.

Agir ensemble pour une société meilleure
La Fondation Roi Baudouin a pour mission de contribuer à une société meilleure. La Fondation est, en Belgique et en Europe, un acteur de changement et d’innovation au service de l’intérêt général et de la cohésion sociale. Elle cherche à maximiser son impact en renforçant les capacités des organisations et des personnes. Elle encourage une philanthropie efficace des particuliers et des entreprises. La Fondation Roi Baudouin est une fondation d’utilité publique. Elle a été créée en 1976, à l'occasion des 25 ans de règne du roi Baudouin.

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 100,-15-01-2018M. De Brouwer
 2. € 100,-09-01-2018T. Rombaut
 3. € 50,-28-11-2017B. De Ridder
  We wensen JVC Schotte een fantastische start
 4. € 50,-28-11-2017G. Van Steenberge

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

JVC Schotte


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!