%
 • € 200,-
 • € 300,-

Vancutsems lopen voor vluchtelingen

Doneer nu

Willem Vancutsem

 • onbekend
 • man
 • 11/05/2016
 • 11/05/2016
 • € 200,-

Vancutsems lopen voor vluchtelingen

Peter en ik lopen de 20km van Brussel voor vluchtelingenwerk vlaanderen. Wij gaan afzien, jullie komen ervan af met een centje, en vluchtelingen worden er beter van!

Deel deze pagina:

Vluchtelingenwerk Vlaanderen

Vluchtelingenwerk Vlaanderen logo

Vluchtelingenwerk zet zich in voor asielzoekers en vluchtelingen. We doen dit niet alleen maar met vijftig leden en heel wat enthousiaste vrijwilligers. Samen verhogen we de druk op het beleid en sensibiliseren we het ruime publiek. We coördineren ook een eigen opvangnetwerk en zijn actief rond integratie. We ondersteunen iedereen die asielzoekers en vluchtelingen bijstaat. En werken rond terugkeer wanneer nodig. We ijveren voor een menswaardige bescherming van asielzoekers en vluchtelingen. Leidraad hierbij zijn het Vluchtelingenverdrag, de Universele Verklaring voor de Rechten van de Mens en het Europese Mensenrechtenverdrag.

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 150,-20-05-2016L. D'haese
  Zweten en zwoegen kan zo'n deugd doen, vooral achteraf.
 2. € 50,-13-05-2016A. Bogaert
  loop ze jongens!!!

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Willem Vancutsem


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!