%
  • € 0,-
  • € 4.695,-

Vernieuwing tuinmeubilair leefgroepen

  • Looptijd: van 20 november 2017 tot 30 november 2018
Doneer nu

Wim Verbist

  • onbekend
  • man
  • 06/10/2016
  • 22/03/2019
  • € 0,-

Vernieuwing tuinmeubilair leefgroepen

de zon schijnt ook voor onze bewoners

Elke leefgroep heeft aan zijn woonruimte een terras om bij mooi weer buiten te kunnen zitten. Vanuit onze visie dat ook mensen met zware beperkingen recht hebben op leven in een materiële omgeving die zichtbaar maakt dat er respect is voor hun realiteit, willen we ons huidige tuinmeubilair vervangen en van de terrassen een aangename buitenruimte maken.

De huidige stoelen, parasols en tafels hebben hun beste tijd gehad en tonen  niet langer een leefomgeving die het respect uitstraalt dat we onze bewoners toewensen.Gezien de meeste van onze bewoners rolstoelgebonden zijn, is er vooral nood aan makkelijk richtbare of verplaatsbare parasols en stevige tafels die een accidentele aanrijding met een rolstoel kunnen weerstaan.Meer info: http://www.volderke.com

Deel deze pagina:

't Volderke vzw

't Volderke vzw logo

't Volderke zorgt voor ondersteuning en opvang van personen met een fysieke beperking en/of niet aangeboren hersenletsel (NAH).

We bieden een breed aanbod aan ondersteuningsvormen:
- ondersteuning aan huis (PAB, RTH)
- dagopvang
- dagbesteding
- ondersteund zelfstandig wonen
- totale opvang

We werken in de regio rond Meerhout en Olen

 

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

Geen donaties

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Wim Verbist


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciƫren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!