%
 • € 450,-
 • € 1.250,-

Zuurstof voor speelplein Heidevreugde

Doneer nu

Guido Stoop

 • onbekend
 • -
 • 23/05/2018
 • 18/12/2018
 • € 450,-

Zuurstof voor speelplein Heidevreugde

Koester de speelse kracht

De aanplantingen op het speelplein staan zwaar onder druk. Omwille van aantasting door de boomschorskever moeten een 70-tal grote bomen worden gerooid. Een nieuwe aanplanting is noodzakelijk wil het Don Bosco speelplein de groene speelstrook bewaren. Een stukje groene long waar kinderen kunnen ravotten en tegelijk verkoeling vinden op warme dagen. Dit vergt van het speelplein een grote financiële investering. Maar dat geld is er niet. Daarom hebben we jouw steun nodig, zodat de kinderen verder kunnen genieten van een groene speelomgeving, van meer zuurstof op het plein.Meer info: https://www.donboscostichting.be/zalig-kerstfeest-voor-iedereen

Deel deze pagina:

Fonds Vrienden van Don Bosco Stichting

Fonds Vrienden van Don Bosco Stichting fotoDes philanthropes soutiennent des projets qui encouragent les jeunes à mettre sur pied des activités centrées sur la formation, la rencontre, le bénévolat, etc. Filantropen ondersteunen projecten die jongeren aanmoedigen om activiteiten op te zetten voor vorming, ontmoeting, vrijwilligerswerk, etc. Lees meer..

Koning Boudewijnstichting - Fondation Roi Baudouin

Koning Boudewijnstichting - Fondation Roi Baudouin logo

Samen werken aan een betere samenleving
De Koning Boudewijnstichting heeft als opdracht bij te dragen tot een betere samenleving. De Stichting is in België en Europa een actor van verandering en innovatie in dienst van het algemeen belang en van de maatschappelijke cohesie. Ze zet zich in om een maximale impact te realiseren door de competenties van organisaties en personen te versterken. Ze stimuleert doeltreffende filantropie bij personen en ondernemingen. De Koning Boudewijnstichting is een stichting van openbaar nut. Ze werd opgericht in 1976, toen Koning Boudewijn 25 jaar koning was.

Agir ensemble pour une société meilleure
La Fondation Roi Baudouin a pour mission de contribuer à une société meilleure. La Fondation est, en Belgique et en Europe, un acteur de changement et d’innovation au service de l’intérêt général et de la cohésion sociale. Elle cherche à maximiser son impact en renforçant les capacités des organisations et des personnes. Elle encourage une philanthropie efficace des particuliers et des entreprises. La Fondation Roi Baudouin est une fondation d’utilité publique. Elle a été créée en 1976, à l'occasion des 25 ans de règne du roi Baudouin.

Lees meer..

Donaties & Communicatie

Laatste donateurs

 1. € 10,-18-12-2018anoniem
 2. € 100,-18-12-2018A. Voroshilov
 3. € 300,-17-12-2018M. Pompen
 4. € 40,-17-12-2018L. Ria

Reacties

Geen reacties

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Guido Stoop


 
Actievoerders steken heel wat energie in de organisatie van hun fondsenwervingsactie. Ze appreciëren erg uw vrijgevigheid.
Wist u dat u ze nog extra kan helpen door de actie te delen. U kan heel makkelijk met de knoppen hierboven de actie delen op uw Facebook pagina (en er zelf een commentaar aan toevoegen), op Twitter, etc. of per email. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.
Beter nog, u kan zelf ook een actie opstarten ten voordele van een goed doel van uw keuze!