10km d'Uccle

C'est parti pour la 10ème édition de cette manifestation sportive, à la fois familiale et ludique qui se déroulera le dimanche 7 mai 2017 à 15h00. Le départ et l'arrivée de la course se feront du pa..
lees verder »

20km de Bruxelles - 2018 - 20km door Brussel

The most beautiful race in the heart of Europe.
lees verder »

Allround Happiness Day 2017

ALLROUND HAPPINESS Allround Happiness in Gent, is een nieuw en jong bedrijf dat streeft naar gelukkig zijn. Wij doen daarom alles rond technologie, fotografie, sport, events en ons goede doel. HALLO..
lees verder »

Ballonloop 2017

Ga jij regelmatig lopen of zoek je een goede reden om opnieuw je sportschoenen aan te trekken? Doe dan mee aan de Sint-Niklase Ballonloop en zamel geld in voor het goede doel! Door je te laten spons..
lees verder »

Belfius Marathon

Cochez dans votre agenda la date du dimanche 1er octobre, soit le jour du Belfius Brussels Marathon & Half Marathon ! Les rues de notre capitale seront prises d'assaut par 15.000 coureurs, pour une..
lees verder »

Dodentocht Bornem 2017

Wat ooit begon als een wandeltocht, op poten gezet door het plaatselijke jeugdhuis vzw Kadee, is zoveel jaar later uitgegroeid tot een internationaal evenement met een op zichzelf staande organisati..
lees verder »

Dwars door Hasselt 2017

HBVL DWARS DOOR HASSELT: DE GROOTSTE MASSALOOP BUITEN BRUSSEL EN ANTWERPEN HBvL Dwars door Hasselt heeft de status van niet te missen loopevenement in Limburg ! Na grootsteden Antwerpen en Brussel,..
lees verder »

ORTLER MOUNTAIN CHALLENGE voor ALS 2018

De Ortler Mountain Challenge voor ALS is een sportief evenement, georganiseerd door Een hart voor ALS vzw. Een hart voor ALS is ook oprichter van het Hart voor ALS Fonds (onderdeel van het Leuvens U..
lees verder »

The Color Run Brussel

The Color Run in 2017 in Brussel vindt plaats op zondag 3 september 2017 van 12u00 - 20u00. The Color Run™, ook wel de 'Happiest 5K on the Planet', is een loop over 5 km waarbij de duizenden deelnem..
lees verder »