Welkom bij dono.be | Kom in actie en doneer online aan verenigingen

Wie is SOCIALware VZW?

VZW SOCIALware, opgericht in 2007, heeft als opdracht om de verenigingen te helpen bij het verhogen van hun sociale impact door inzet van technologie.

Als VZW begrijpen we goed wat de uitdagingen zijn van de verenigingssector, We zijn overtuigd dat aangepaste technologie een hefboom kan vormen voor de impact van sociale actie. Daarom bieden we volgende programma’s aan :

Socialware.be : Donaties van software en IT-uitrustingen

Dit programma – www.socialware.be – helpt verenigingen om zich op professionele wijze uit te rusten met de meest recente IT producten, dankzij donaties of sterke kortingen van grote IT-spelers, zoals Adobe, Cisco, Microsoft, Google …  Het programma is een samenwerkingsverband met het wereldwijde Techsoup Global, donatieprogramma, wereldwijd actief.

Dono.guide :  De draaischijf voor alle social profit actoren

www.dono.guide verzamelt talrijke gegevens over de activiteiten, behoeften en budget van Belgische VZW's en stichtingen en stelt ze gratis ter beschikking. Aarzel niet om er uw VZW op voor te stellen indien dit nog niet is gebeurd.

Dono.be : Online fondsenwerving voor iedereen

Dono.be biedt uw vereniging en haar actievoerders instrumenten om eenvoudig, goedkoop en veilig  online fondsenwerving campagnes op te zetten, hetzij op het www.dono.be platform, hetzij binnen uw eigen website...