20 km tegen armoede met ATD Vierde Wereld - Editie 2019

ATD Vierde Wereld neemt ook dit jaar deel aan de 20 km door Brussel! Het geld dat we dit jaar voor de 20 km door Brussel ophalen gaat naar ons presentieproject bij mensen in armoede.

Website URL: atd-vierdewereld.be/onze-acties-2/20-km-door-brussel

Deel deze pagina:

ATD Vierde Wereld België / ATD Quart Monde Belgique

ATD Vierde Wereld België / ATD Quart Monde Belgique logo

Le Mouvement ATD Quart Monde est un mouvement international, ouvert à toutes les convictions religieuses ou politiques. Il a été fondé en 1957 par Joseph Wresinski et les familles d'un camp de sans abri de la région parisienne. Á l'école des plus pauvres, et avec eux, il cherche à libérer l'humanité de la misère et invite chacun à rejoindre le combat des plus pauvres pour que chacun mène une vie digne. De Internationale Beweging ATD Vierde Wereld is een niet-gouvernementele organisatie (NGO) voor armoedebestrijding. Ze is niet gebonden aan een geloofsovertuiging of levensbeschouwing. Ze werd in 1957 door Joseph Wresinski opgericht samen met de inwoners van een sloppenwijk in de Parijse agglomeratie. Omdat Joseph Wresinski zelf in armoede opgroeide had hij een eigen kijk en inzicht in de realiteit van armoede en de wijze waarop ze kan worden bestreden: met de armsten zelf en vanuit hun ervaringen en kennis.

Lees meer..

Acties

Doneer nu

Een Pajotter loopt 40 x de 20 km door Brussel

in solidariteit met de Vierde Werelf

Dominique Foubert Van 08-05-2019 tot 31-05-2019
De 19 mei 2019 zal ik voor de vertigste keer de 20 km door Bruxelles lopen en voor de vijftiende keer in solidariteit met de ATD Vierde Wereld. ATD Vierde Wereld heeft giften nodig om haar acties te..
lees verder »

Laatste donateurs

  1. € 25,-08-05-2019anoniem
    go Dominique